TX300 + Flimring

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Active Egil_M sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    429
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TX300 + Flimring

    Har en bror som er for lat til å registrere seg/skrive en post selv.. Uansett; Han har en Hitachi TX-300 projector, som er koblet til PCen hans (med en Supra DVI -HDMI kabel til en tusenlapp ca. ). Når han ser film, eller spiller - så flimrer bildet veldig mye. Det er sånn ca. på midten av bildet/lerret, - og helt nederst.

    Når bildet er i bevegelse, så flimrer det altså..


    Er det noen innstillinger han kan gjøre på projektoren,. dataen - eller er det rett og slett kabelen/projektoren som stinker?

  2. #2
    Active teoh sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    328
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppdateringsfrekvens kanskje? Prøv å sett den lavere på skjerminnstillingene

  3. #3
    Active Egil_M sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    429
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er ikke mulig å justere oppgraderingsfrekvensen på projektoren.

    Har prøvd å skifte oppløsningen fra 1080i til 720p, - men flimrer like mye da også.

  4. #4
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flimrer det uansett hvilken kilde som blir brukt sammen med projektoren?

  5. #5
    Active Egil_M sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    429
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Flimrer det uansett hvilken kilde som blir brukt sammen med projektoren?
    Har kun prøvd dataen som kilde til nå. Men skal se om jeg ikke får koblet til en eller annen DVD spiller.. Da finner jeg iallefall ut om det er dataen/kabelen som forårsaker flimringen..

  6. #6
    Active Egil_M sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    429
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flimringen er visst helt borte, etter at broderen formaterte dataen sin. Så nå fungerer alt 100%.

  7. #7
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flimringen er visst helt borte, etter at broderen formaterte dataen sin. Så nå fungerer alt 100%.
    Høre litt merkelig ut, men det er mulig det var noe kluss med skjerminnstillinger, eventuelt skjermdriveren. Uansett er det viktigste at det nå er i orden

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •