Problemer med Hitachi pj 200

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer peiper sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Problemer med Hitachi pj 200

    Fikk et lite problem med projektoren min i dag.Etter å ha fungert upåklagelig siden anskaffelsen fikk jeg følgende strofe slengt i trynet.

    Sync is out of range on HDMI fh 31 khz fv 352hz.

    Er det noen som har en formening om hva som har gått til h******?
    Har brukt de samme bildekildene for mindre enn et døgn siden uten det minste problem.

    Mvh Terje

  2. #2
    Newcomer a_strann sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    SYNC UTE AV OMRÅDET PA *** fH ***** kHz fV *****Hz

    Horisontal eller vertikal bølgelengde for signalet som tas inn, ligger utenfor responsparametrene for denne prosjektøren.

    evt løsning: Undersøk prosjektørens spesifikasjoner eller spesifikasjonene for signalkilden som anvendes.

  3. #3
    Newcomer peiper sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for Svaret!

    Synes bare det var snodig at det plutselig skulle bli krøll.
    Brukte hdmi senest for et par dager siden. Tilkoblet dvd-3930 og hdmi ut fra denon avc-a11xv uten å ha hatt et eneste problem tidligere.

    Mvh Terje

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    386
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at ikke utgangsformatet fra spilleren er blitt endret til noe TX200 ikke liker? Eller at spilleren er satt opp til å sende noe ut på noe annet enn HDMI? Jeg kjenner ikke spilleren så jeg vet ikke hva den har mulighet til å sende ut.

    John Roger

  5. #5
    Newcomer peiper sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Talking

    Da var løsningen her.
    Hadde en liten "kuklengde" med supra hdmi kabel liggende og da jeg tok denne i bruk ble det liv.Problemet var nok min hdmi fra real cable,og ikke min pj200.

    Mvh Terje

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •