BenQ PE7800 - Bildet dette ut

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer Tenfjord sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    91
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    BenQ PE7800 - Bildet dette ut

    Heisann.
    Jeg har siden august 2004 vært eiger av en BenQ PE7800 projektor, og den har hele denne tiden fungert slik den skal. Slik ser koblingen ut:

    DVD-spiller og Xbox 360 - komponent til forsterker
    Forsterker - BNC
    TV - kompositt
    Forsterker monitor - S-video

    Det var i går at jeg først opplevde problemet med at bildet rett og slett forsvann fra projektoren, og projektoren gikk i søkemodus etter source. Dette gjaldt samme hvilken inngang jeg valgte. Eneste løsningen ble å slå projektoren av og på. Dette skjedde to ganger i løpet av kvelden.

    Er det noen andre som har opplevd dette, eller vet hva det kan skyldes?

  2. #2
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvilken forsterker har du?

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjelder det samme for TV-signalet også?

  4. #4
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har vært lykkelig eier av samme maskin i flere år nå og har aldri opplevd problemer av noe slag. Hvis problemet vedvarer, er det vel kun et servicebesøk som hjelper.

  5. #5
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Gjelder det samme for TV-signalet også?
    Han skriver det gjaldt samme hvilken inngang han valgte. Det skulle vel tyde på at det også gjaldt TV-signalet?


    --

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da jeg kjøpte min 7800 for et par år siden opplevde jeg et lignende problem på en bestemt film. PJ'en mistet sync på spesielle steder på denne filmen. Da var det rett og slett for svakt signal til PJ som var problem. Måtte koble S-video som jeg da brukte rett i DVD fremfor forsterker for å få den til å holde sync. Etter at jeg byttet DVD spiller og forsterker ble problemet borte.

    Prøv å plugge alle kabler ut/inn om du ikke har gjort det. Prøv å mate PJ rett i fra DVD og se om det hjelper.

    Har du endret på noe som helst rett før dette skjedde? Kabler etc.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •