Hva er din Epson tw520/600 stilt inn på?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hva er din Epson tw520/600 stilt inn på?

    Hei.

    Da jeg for ikke så lenge siden skulle kalibrere min tw600 med DVE, fikk jeg ikke opp stripene som kmmer når man skal stille inn brightness, noe som gjorde at jeg mistet sortnivå. senere fant jeg ut at ved å stille epson superwhite off og sette DVI-video level til expanded fikk jeg opp disse strekene. hvilke innstillinger har dere disse to på? dere ser de hvis dere går på Meny--->image--->advanced--->og epson superwhite øverst og dvi-video level nederst.

  2. #2
    Expert Anfield sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    8,888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Epson Super White off, og DVI Expanded er det samme jeg hadde på min.

  3. #3
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja, ok. men når jeg har dvi-video level satt på expanded blir bildet mer flatt og det blir dårligere farger. ser nesten ut som at et tynt grått papir blir holdt foran linsa. skal man ikke egentlig bare bruke dvi-video level ved overganger fra dvi/ hdmi? det står det i bruksanvisningen...

  4. #4
    Expert Anfield sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    8,888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DypBassen
    ja, ok. men når jeg har dvi-video level satt på expanded blir bildet mer flatt og det blir dårligere farger. ser nesten ut som at et tynt grått papir blir holdt foran linsa. skal man ikke egentlig bare bruke dvi-video level ved overganger fra dvi/ hdmi? det står det i bruksanvisningen...
    Pass uansett på å kallibrere på nytt etter at du har satt disse innstillingene. Hvis ikke blir det feil.

  5. #5
    Intermediate DypBassen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    776
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja, nettopp. men nå e bildet på prosjektoren min gåen. det er noe feil med lampen, tror den har gått på bare 331 timer

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •