Hjelp! Prosjektoren klikket...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 19 av 19
  1. #1
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Prosjektoren klikket...

    Har fått et slikt problem at prosjektoren reagerer ikke på noen knapper i det hele tatt. Det er en Optoma H57, og jeg skulle stille keystone, men den går aldri utav det igjen, selv om det viser film i bakgrunnen. Er noe galt eller er det bare en sånn filleting som at jeg har låst den? "Lock"-knappen har jeg prøvd men uten hell...

    Noen som vet? ops:

  2. #2
    Intermediate C. Alshus sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,211
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvd å slå av og så slå på igjen?

  3. #3
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Selvfølgelig, INGEN av knappene reagerer....

  4. #4
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det skadelig for pæren om jeg bare drar ut stikkontakten? :roll: Finner ikke utav hva det kan være....

  5. #5
    Active teoh sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    328
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis prosjektoren viser bilde og du bare kutter strømmen, så kan jo pæra ryke pga manglende kjøling?

  6. #6
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er det jeg er redd for... Men ser ikke så mange muligheter, den kan jo ikke stå på for alltid heller...

    Men viss jeg putter i stikkontakten og setter den på igjen med en gang så vil den jo få kjøling ganske fort også...

  7. #7
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Frodo_
    Det er det jeg er redd for... Men ser ikke så mange muligheter, den kan jo ikke stå på for alltid heller...

    Men viss jeg putter i stikkontakten og setter den på igjen med en gang så vil den jo få kjøling ganske fort også...
    Er det ikke innebygd nedtellingur så den slår seg av hvis det ikke er bildesignal fra DVD spileren?

  8. #8
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan jo prøve det, har du en ide om hvor lenge det kan være? kan ikke finne det i manualen..

    Edit: men tviler på det virker, for det keystone greiene går ikke bort, bare står der...

  9. #9
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Frodo_
    Kan jo prøve det, har du en ide om hvor lenge det kan være? kan ikke finne det i manualen..

    Edit: men tviler på det virker, for det keystone greiene går ikke bort, bare står der...
    Er vel som regel 5 min. Er det på min Z4. Ingen signal etter 5 min så går den i standby.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    292
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har prøvd alle relevante knapper både på projektor og fjernkontroll regner jeg med? Prøvd å ta ut og inn batteri i fjernkontroll? Hender jeg må gjøre det på min Benq. Kjedelig problem du har...

  11. #11
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nok prøvd alt det der, ser ikke ut til at den slår seg av automatisk heller... Men lar den stå et par minutter til, viss ikke er jeg bare nødt å dra ut kontakten. Den kan jo ikke stå på for alltid

  12. #12
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kunne jo prøvd å sende OFF kommandoen via RS232 <IR100>.

    Men, har den låst seg skikkelig så tar den ikke imot RS232 koder heller... Har vært borti en del problemer med Optoma projektorer jeg har installert. Bla at de låser seg når de kontrolleres via Crestron og RS232.

    DrE

  13. #13
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Frodo_
    Har nok prøvd alt det der, ser ikke ut til at den slår seg av automatisk heller... Men lar den stå et par minutter til, viss ikke er jeg bare nødt å dra ut kontakten. Den kan jo ikke stå på for alltid
    Dra ut kontakten og sett den inn igjen og fyr opp PJ med en gang. (med tanke på pæra) Kan jo se om det hjelper. Forstår frustrasjonen din

  14. #14
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okei, har nok ingen kabel eller kunnskap til det, så akkurat det blir et problem... Hva gjør du om den har låst seg og ikke reagerer via RS232 porten? Skader/ødelegger det pæra å dra ut kontakten?

  15. #15
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Frodo_
    Okei, har nok ingen kabel eller kunnskap til det, så akkurat det blir et problem... Hva gjør du om den har låst seg og ikke reagerer via RS232 porten? Skader/ødelegger det pæra å dra ut kontakten?
    Skal gå greit om du starter den med en gang. Spm er jo om den vil skru seg på

  16. #16
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jippi!!! Det gikk bra Håper bare det ikke skjer igjen... :roll:

    Men takk for hjelpen

  17. #17
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av Frodo_
    Jippi!!! Det gikk bra Håper bare det ikke skjer igjen... :roll:

    Men takk for hjelpen
    Så bra da Kan jo skrape hull i tapeten av slike ting.

  18. #18
    Intermediate Frodo_ sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe ja, men det gikk bra, så nå er det bare å glede seg over a prosjektoren er vellykket montert i taket og nyte en film

  19. #19
    Active teoh sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    328
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gratulerer

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •