Støvproblemer Infocus

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støvproblemer Infocus

    Har bygget hjemmekino med Goosystem maling sprayet på gips og prosjektor Screenplay 4800 fra infocus. Det er ingen tvil om at denne kombinasjonen gir ypperlige resultater for en billig penge.

    Etter ca. 125 timers drift har eg oppdaget at når prosjektoren ikke skal sende ut noe lys. (velg en innput uten signal ) så fremtrer det noen felter som er mørkgrå isteden for sort. Har to slike felter, de er trillrunde og på størrelse med en handball. Det er ikke mulig å se dette når farge blir sendt ut.

    Vet noen om dette skyldes støv eller andre forurensninger på DLP hjul eller innvendig på linsa ??. Det skyldes ikke skjerm eller kabel.

  2. #2
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det bare når du har "svart skjerm" at du ser disse flekkene? Eller ser du de også på andre farger? Altså hvis du velger blå eller hvit skjerm?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fremtrer kun ved sort. Det er ikke mulig å se flekkene på f.eks oppstartbildet til prosjektoren som er blått.
    Da eg har laget en 4:3 skjerm er dette litt irriterende, da eg som vet om dette ser noe av det oppe i høyre hjørne der hvor den svarte stripe kommer på 16:9 filmer.

    Noen tips om dette er noe eg bør reklamere på eller er det helt normalt ??
    Kontrastforskjellen er ikke større en at enkelte ikke ser det i hele tatt.
    Men eg er litt opptatt av at ting skal virke 100% når det er nytt.

  4. #4
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig eg misforstår deg litt her, men disse grå områdene er der også under film. Da plassert i det sorte området over eller under 16:9 bildet?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dersom filmen vises i 4:3 format dekker filmen hele skjermen.
    Bildet er da 100% feilfritt.

    Dersom filmen vises i 16:9 format får eg et sort felt over og under selve bildet da eg har laget en 4:3 skjerm.

    Litt av den ene kula med dårlig sortnivå havner selvfølgelig oppe i høyre hjørne. Denne klarer eg å se og det irreterer meg.

    Har en sterk misstanke om at det er støv som er skylden i problemet.

  6. #6
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjønner godt at det er skikkelig irriterende. Har du renset filtrene for støv? Dersom du har trykkluft kan dette også brukes for å fjerne støv inne i projektoren.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •