"No signal on component"

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "No signal on component"

    Har akkurat tak-montert min første PJ. Det ble Hitachi PJ TX200.

    Den er tilkoblet en H/K DVD25 og det beste bildealternativet er komponent med denne. En 10 meters billig kabel til 400,-

    Problemet er dog at PJ ikke mottar signal fra DVD spilleren selv om DVD spilleren er satt på komponent ut. Jeg får bilde hvis jeg bruker samme kabel på videoinngang (kompositt?) Dårlig bilde....

    Hva kan være feil???

    Karl-Erik

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    280
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har valgt komponent på projectoren alternativt trykt input search?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kabelen er synderen, tror jeg

    Ja. Har prøvd alt det. Prøvde en annen DVD spiller. Samme resultat.

    men, så prøvde jeg den medfølgende komponentkabelen på 2 meter.

    DA virket det som det skulle. Har målt den andre kabelen og det er ikke brudd i den.

    Skjønner da ingenting. Men ny kabel må jeg ha....

    Kan lengden på kabelen være årsaken ? (10 Meter)

  4. #4
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres merkelig ut, brukte tidligere en 15m lang componentkabel mellom min dvd25 og tx200. Kvalitet på kabel har vel kanskje noe å si..

  5. #5
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,041
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Synkroniseringen går i den grønne pluggen, og det kan jo hende det er brudd på den ledningen? Prøv en annen kabel fra grønt på spilleren til grønt på projektoren.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •