InFocus X1 "glemmer" innstillinger?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    InFocus X1 "glemmer" innstillinger?

    Kanskje er det bare meg, men jeg kan nesten sverge på at min X1 husket på innstillinger enda jeg kuttet strømmen til den helt. Men nå i det siste har den resatt seg til default innstillinger etter en natt uten strøm. Det gjelder ikke alle innstillinger, merkelig nok. Den husker hvilke kilder skal hvor etc og programmering av effektknappen. Men alle farge/kontrast/bilde etc glemmes. Dette er jo sabla slitsomt å stille inn påny igjen da gang etter gang.

    Så er det jeg eller min X1 som er glemsk?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    202
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke samme problemet (så vidt jeg vet), men oppdaget det en gang, da jeg koblet fra strømkabelen og koblet den opp mot PC'n et annet sted.

    Slår av strømbryteren etter hver gangs bruk.

    Nå har jeg dog lagret innstillingene på user1 (bruker bare en kilde). Kanskje det er løsningen.

    Sikkert andre som har erfart noe av det samme.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •