Panasonic AE900 viser ikke hele bildet v tilkobling til pc

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Panasonic AE900 viser ikke hele bildet v tilkobling til pc

    Hei!

    Lurer på om noen andre har samme problem som meg med at Panasonic AE900E ikke viser hele bildet ved tilkobling med HDMI til pc?

    Jeg har satt skjermoppløsningen til 1280 x 720 som jo er prosjektorens standardoppløsning, men bildet som vises mangler ca. 5% av rammen langs alle sider. Merkelig oppførsel, men jeg er ikke sikker på om dette er prosjektoren eller datamaskinens feil. Vel og merke vises alle piksler på monitor når jeg kobler dataen over på den.

    Hvis noen har hatt liknende erfaringer med AE900 er jeg takknemlig for svar!

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    1,049
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke med AE900 men med TW600 som også blir forvirret når jeg kobler PCen til (via VGA i mitt tilfelle). Jeg benyttet en ustandard oppløsning i PCens skjermkort for å få fyllt ut bildet. Justering av parameteren Scaling skal også gjøre susen.
    Feilen ligger hos PJen i mitt tilfelle ja.

  3. #3
    Intermediate magnuswb sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1,695
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    BRUK AUTO SETUP I (husker ikke akkurat nå) MENYEN!

  4. #4
    Newcomer K-pax sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    198
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mortemp
    Jeg har satt skjermoppløsningen til 1280 x 720 som jo er prosjektorens standardoppløsning, men bildet som vises mangler ca. 5% av rammen langs alle sider.
    Prøv å slå av overscan på projektoren.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    skal prøve både overscan og auto setup - men jeg venter på nytt hardware. mulig det løser biffen, men vi får se... takk for tips uansett, gir lyd når jeg vet hvordan det går!

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forresten, noen som har noen følelse av kvalitetsforskjellen mellom DVI/HDMI og RGB kabel på panasonicen?

    Jeg har ca. 12 meter kabellengde for å nå rundt stua til prosjektoren, og har en hdmi-kabel av rimelig bra kvalitet - men av ren nysgjerrighet hadde det vært interessant å høre om noen har sammenliknet?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •