DVI-signal "tilter" Action!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer frod sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    166
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    DVI-signal "tilter" Action!

    Har jeg PC-en igang før jeg skrur på min Action MKII blir projektoren helt rar. Lampa vil ikke tenne og alle lagrede instillinger er borte.

    Jeg pleier å skru av strømmen til projektoren mellom hver gang den benyttes.

    Projektoren har nest siste versjon av firmware. Jeg skal oppgradere til siste versjon i morgen, og ta kontakt med PD hvis det ikke blir bedre.

    Noen andre som har samme erfaring?

  2. #2
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,041
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt min koblet til PC konstant og har aldri opplevd noe liknende. Har også brukt den firmware versjonen du bruker nå.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  3. #3
    Newcomer Turist sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    136
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har sett lignende på DVI inngangen på min AMO mk.II.
    Sendte min til service, da den ikke ville starte opp.
    Viste seg at DVD-spilleren ga for høyt nivå til prosjektoren. Da ville ikke lampa tenne.
    Hvis prosjektoren fikk starte opp før DVD ble koblet til, gikk alt fint.

  4. #4
    Produsent rep.
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det at Action! produkter i enkelte (sjeldne) tilfeller ikke fyrer korrekt når DVI er koblet til har sin logiske forklaring.
    Opprinnelig så var DVI spec satt til 5m. Med tiden har man ønsket å øke dette og en av måtene man får til det på er å booste signal feeden.
    Hvor hardt DVI drivingen er varierer fra kilde til kilde (som forklarer hvorfor noen har problem og andre ikke).
    Denne "harde driving" medfører at deler av elektronikksystemet får såpass mye strøm fra DVI kilden at det i enkelte tilfeller fører til at det ved oppstart blir problemer siden dette følger en predefinert boot sekvens.
    Så for de som opplever dette problemet er fiksen å starte opp projen før man starter opp DVI kilden. (da bootes hvertfall projen i riktig sekvens).

    Sondre Fauskanger
    www.projectiondesign.com

  5. #5
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,041
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ergo er kuren for problemet veldig grei; det er bare å bruke en litt lenger DVI-kabel.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •