Oppstarts problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer HNB79 sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Oppstarts problemer

    Har en Torshiba Mt 200 projektor, som jeg akkurat har fått hengt opp i taket.

    Har fått koblet til dvd spiller, men bildet blir får et veldig grønn skjær i fargene,
    Hva er problemet????

    Noen som vet???


    Bruker en komponent video kabel.

  2. #2
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekket om alle kablene er koblet i riktig?
    Jeg har også fått grønn skjerm med min prosjektor, da viste det seg at den røde og blå kabelen var koblet feil....

    Også kan du sjekke instillingene på dvdspilleren og prosjektoren, der kan det jo alltids være noe.

    Det er det eneste jeg kan tenke på i farten.

  3. #3
    Newcomer HNB79 sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekket det nå, alle kabler sitter der de skal

  4. #4
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd andre kilder?
    En annen dvdspiller, en VHS, kansje datamaskinen?
    Prøv en annen type tilkobling feks kompositt eller svideo. er samme feilen der da, så er det prosjektoren, da må du ta kontakt med dem du kjøpte den fra, eventuellt levere den inn til reperasjon.

    Du bør heldst prøve en annen dvdspiller med komponentutgang, for å ekskludere dvdspilleren fra listen over eventuelle skadede ting.
    Prøv også andre kabler, siden det godt kan være knekk eller andre skader på dem (fungerer med tre lakrisphonokabler).

    Heldst bør du prøve alle tenkelige kombinasjoner, er bildet det samme hele veien, så er det prosjektoren.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    601
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nettopp fått min BenQ 7700 tilbake fra firmwareoppgradering og opplever det samme, dersom jeg skrur av og på kilden (dvd-spiller eller satelittmottaker) blir imidlertid bildet normalt igjen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •