Viftestøy PT-AE700E

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    173
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Viftestøy PT-AE700E

    Jeg har min PJ plassert på en vegghylle (ref bilder).
    Etter ca 3-4 minutter går viften rimelig høyt opp og der blir den. Syntes ikke den er plassert på en måte som tilsier at viften skal gå så høyt ( står til low).
    Romtemp er helt normal. Kan dette være en feil, eller er det noe annet jeg må sjekke?. når den starter har den en viftestøy som forventet, men når den går opp noen hakk så blir det direkte slitsomt. Som dere ser på bildene har jeg satt den på pokerchips, dette for at den ikke skal ligge helt nedpå hyllen. innsuget er jo på siden og den blåser ut i front, så tror ikke bakveggen er problemet (eller?).
    Kanskje støyen blir borte hvis jeg plasserer den på bracket i taket ?
    Vet ikke helt hva jeg burde gjøre her, så alle tips mottas med stor takk

    Ole

  2. #2
    Intermediate LL sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    2,902
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står viftehastigheten på normal eller på high?

    Har du brukt den lenge? I så fall kan du prøve å rense/bytte luftfilteret... Om det er litt tett kan det føre til at mindre luft kommer inn i projektoren.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    173
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    PJ´en er ca 2 mnd gammel har vel ca 100 timer på den.
    Så det er nok ikke filteret.
    Viften står på normal.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TEMP1 og TEMP2

    Har du undersøkt om det er noe galt, eller om temperaturene internt er unormalt høye (lave verdier) ?

    MENU -> OPTION
    Hold inne "ENTER" på fjernkontrollen mens du står på "OSD" i ~5 sekunder. Slipp når nye menyvalg dukker opp.

    Velg SELF CHECK.

    Ved oppstart er TEMP1=185 og TEMP2=191. Inntakstemperatur er da 21'C.
    Etter rundt om 3 timer er TEMP1~140 og TEMP2~170.
    Jeg kjører da vifte på "HIGH", men har projektoren i en hushbox. Tidligere hadde jeg også min på en hylle (likt oppsett) men erfarte da at TEMP1 gikk under 120, og ved 114 økte viftehastigheten ...og der holdt den seg gjerne til jeg skrudde av.

  5. #5
    Active cinema_mort sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    434
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du sitter med hodet rett under pj`en så blir støyen sterkere, har samme løsning selv, før hadde jeg den på bordet å da hørte jeg den ikke. Etter rundt 30 min øker viften min og, men demper seg igjen..Vet ikke hva det kommer av. Har ae700 selv..

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    173
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekket nå, etter ca 10 min går vifta opp noen hakk, temp er da: temp1 130 og temp2 167... Etter noen timers bruk er de fortsatt på ca samme verdier og vifta går for høyt.... noen kloke råd der ute ?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •