Lilla/rosa runding og lilla/rosa små streker.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lilla/rosa runding og lilla/rosa små streker.

    Hei alle prosjektor entusiaster!

    Har et lite problem.
    Når jeg har startet opp prosjektoren kan jeg se(skimte) en lilla/rosa runding(10 cm diameter) sånn cirka midt i bildet på lerretet.Etter hvert kommer det også frem mange små tynne lilla/rosa streker(1-4 cm lange) som er mest synlig i de lyse partiene av bildet.
    Slår så av prosjektoren, lar den hvile 10 min, starter opp igjen, nå har den lilla/rosa rundingen(og strekene) enten forsvunnet eller rundingen er der fremdeles og har forflyttet litt på seg(ligger fremdeles i midtpartiet av bildet).

    Lurer fælt på hva som gjør dette.Er helt fersk i gamet.
    Jeg hadde ikke dette problemet i begynnelsen.

    Andre opplysninger:

    Prosjektoren heter InFocus ScreenPlay 5000 (LCD) og ble kjøpt for 2 mnd siden (ny i butikk).
    Den står løst montert øverst på en trehylle, 40 cm fra taket.Etter hvert bruk blir prosjektoren tatt ned fra hyllen og lukket inn i et skap.
    Brukstid på lampen ligger nå på ca.70 timer.
    Avstand prosjektor/lerret er ca.4 meter.
    Bildestørrelsen er 2m bredde og 1,11m høyde.
    Prosjektoren er koblet til en Denon receiver(AVR-2805) med en komponent kabel.
    Denon receiveren mottar lyd/bilde signaler fra dvd spiller, paraboltuner, pc og problemet mitt er tilstede uavhengig fra hvor jeg henter bildesignalet.

    Takknemlig for all hjelp.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mest sannsynlig har du fått støv på lcd-panelene, hør med butikken og send projektoren på rens.

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Som pwj sier er det nesten helt sikkert støv på panelene/optikken. Dette er helt klart en reklamasjonssak siden projektoren er så ny.

  4. #4
    Intermediate LL sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    2,900
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å sette viftene på max og la den gå litt. På min AE700 fungerte dette fint. Alt støv ble blåst bort... Dette gjrode jeg vet å sette lampe til max output, vifte på fullt og valgte takmontering. Kanskje det fungerer likt på Infocus?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei og hå!

    Takker for tilbakemeldingene.
    Jeg får ta kontakt med butikken og forklare de problemet.

    Regner med at det ikke er særligt lurt og rense lcd-panelene selv, siden det ikke står noe om det i bruksanvisningen til prosjektoren, under vedlikehold.
    Der står det bare om rengjøring av linsen og støvfiltret.

    Kan iallefall prøve rådet ditt, LL.
    Jeg har også tilgang til trykkluft så det og blåse gjennom prosjektoren skal iallefall gå greit.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •