HP ep 7122 et førjulseventyr

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
 1. #1
  Intermediate cowboy bebop sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2005
  Poster
  1,427
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  HP ep 7122 et førjulseventyr

  Et førjulseventyr. del 1.

  Det var en gang for ikke så altfor lenge siden at en kar langt ute på landet hadde spinket og spart nok til å kjøpte seg en HP ep7122 prosjektor, denne hadde oppført seg ganske så bra til omtrent 50 timer var gått på pæren, eller tre uker fra kjøpsdato om du vil. Da begynnte den å blinke på temperatur og pære ved oppstart og ville ikke vise bilde, selv om pæren bare har gått bare de små 50 timer, og selv om prosjektoren hdde vært av lenge nok til å være helt avkjølt. Dette var selvsagt irriterende for den stakkars eieren, og HP fikk tilbakemelding om problemet. en uke gikk, og Erlend hadde ingen problemer med prosjektoren. Men så en dag begynnte prosjektoren virkelig å tulle. Stakkaren hadde satt seg godt til rette for å se lilm og gjorde nettop dette i rundt en og en halv time, men mitt under Serenity skrudde prosjektoren seg seg av! Erlend var helt ute av seg, hva skulle han nå gjøre?

  Snarrådig som Erlend var, så kastet han seg over telefonen bare noen sekunder etter "ulykken". HP, som hadde levert prosjektoren, sa at Erlend skulle prøve å ta ut pæren for så å sette den inn igjen. Dette virket, og fyren var fornøyd og etter tre lange timer med film trodde Erlend at problemet var vekke. Han hadde da andre, og langt viktigere ting å ta seg til, så prosjektoren fikk en velfortjent pause.

  Langt om lenge kom Erlend tilbake til prosjektoren. Han skrudde den på igjen. Og tror du det ikke, prosjektoren begynner å blinke på pære og temperatur. Ikke gøy utbryter Erlend.
  Han lar den kjøre viften i to-tre minutter (dette gjør den hvær gang det blinker på lysene), deretter skrudde han den på igjen. Bildet vises i to- tre timer, så skrudde prosjektoren seg av igjen.

  Slutt del 1
  Hva vil HP si om saken? hva kommer til å skje med Erlends bildefremviser? Blir Erlend tvunget til å tilbringe førjulstiden foran en 32tommers CRT?
  Les videre i morgen.

 2. #2
  Intermediate Bidda sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  3,337
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Når får vi del 2? Nesten like spennende som å åpne luker i førjulstida ;-)

 3. #3
  Intermediate jozho sin avatar
  Medlem siden
  May 2005
  Poster
  1,530
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er sikkert en ny piratkopierings tekonlogi fra wood'en som gjør at pærer ryker når du ser film som såvidt har kommet på kino i det respektive landet den blir avspilt i!?

 4. #4
  Newcomer steinarj sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2005
  Poster
  166
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Kanskje det er en "sparepære" som bare virker 2-3 timer om dagen ? ;-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •