Panasonic død!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Panasonic død!!

    Min Panasonic 300 er ikkje heilt i slag.
    Skulle nettopp slå han på for å sjå Dot The I, men det ville han ikkje gitt.
    Lyste rødt, som det pleier å gjera før ein sler han på, trykte på on knappen på fjernkontrollen, han skifta til grønt ei bittelita stund før han sa "mmh" og slo seg av att. Eller rettare sagt lyste rødt att. Han slo seg jo aldri på. Ikkje noko vifta so begynte å gå eller noko.
    Var jo litt sjokkerande sjølsagt, og lura no på ke so kan væra gale med han.
    Nokon so har vore ute for noko lignande?

  2. #2
    Intermediate TomH sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,153
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje pæra som har tatt kvelden? Er det noen andre lys som blinker på den? Eller lys det bare slik det gjør når den står i stand-by?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er berre standby lyset som lyser.
    Ikkje antydning til lys hverken på lamp eller temp.
    Høyres ut so vifta prøver å starta opp, men blir berre med ein liten fis.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forandring...:

    Når eg no sler på strømmen, so blinkar lyset for Power.
    Eller det berømte standby lyset om du vil...
    Nokon som veit ke det kan væra?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pokker da!!

  6. #6
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sett i bruksanvisningen? Regner med det er pæra jeg.

    Mvh

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Hørtes ikke bra ut!

    Uten å ville skremme - symptomene hørtes nøyaktig slik ut som da min Panasonic PT-LC75 tok farvel for mindre enn ett år siden - med defekt strømforsyning. Ulønnsom å reparere var dommen...R.I.P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •