Kun svart/hvitt bilde fra tuner (PT-AE700E)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kun svart/hvitt bilde fra tuner (PT-AE700E)

    Hei!

    Kjøpte parabolpakke fra Canal Digital i dag, har satt opp parabolen og får fine bilder på TV'en oppe. Problemet kommer når vi skal ha TV-bildet ut på projektoren i kjelleren... Kjører nå via et scart/s-video adapter på video out fra tuneren. Phonoledninger til forsterker (Denon 3805), og s-video til projektoren (PT-AE700E). Lyden er knall, men bildet er ikke bra! For det første er det i svart-hvitt, og for det andre er det veldig kornete. Prøvde å endre tv-innstillingene på tuneren (3 valg; RGB, CVBS og S-Video) men ingen forskjell på bildet på projektoren.

    Skulle så gjerne sett fotballkampene på storskjerm i kveld - vær så snill noen, kom med noen kjappe tips!!!

    MzS

  2. #2
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor ikke bare bruke en Scart-Scart fra tuner til projektor?

    PS: Bruker du muligens trådløs overføring av bildet ned til kjelleren? I så fall er overføringen CVBS (kompositt) og ikke s-video => Sort/hvitt problematikk.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde trådløs overføring, men det var mye forstyrrelser, så vi returnerte det igjen. Scart-scart fra tuner til projektor ja... Det bli i så fall en helsikes lang scartledning, 12-15 m! Men hva med lyden da? Lyden må vel gå til forsterkeren? Sorry at jeg sikkert spør dumt, men er fortsatt på nybegynnerstadiet på det her! Kjører HDMI fra DVD-spiller, ellers er det ingen andre kabler fra projektoren...

    BTW: Tuneren står altså i 1.etg, bruker den jo mest til tv'en i stua... Så kablene fra tuneren til projektor/forsterker går ned gjennom et hull i gulvet til kjelleren hvor hjemmekinoen er.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan virke som du får et kompositt signal ut av tuneren. Sjekk om du virkelig får s-video signal fra video-out på tuneren (prøv å koble denne mot en s-video inngang på TV). Prøv eventuelt å koble scart s-video adapteren til TV-utgangen på tuneren, og still den inn til s-video i tunermenyen.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    572
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hadde samma prob selv med en force536 tuner.

    En foreløbig løsning er å bruke en 10m (solid pølse til ca 600-700kr på bonus) lang scart opp til pj og en kabel for lyden ned til denonen. (husker ikke om jeg fant meg en analog eller digital i farta)

  6. #6
    Newcomer Mullet Man sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    45
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mange tunere sender ut svart/hvitt i s-video signal, har samme problem selv med
    min Canaldigitak tuner. Prøv med kompositt du! helt greit bilde, men fungerer til du har funnet andre løsninger

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •