PTAE100 slår seg av etter 5 sekunder

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer mrcradock sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PTAE100 slår seg av etter 5 sekunder

    Har holdt på i hele kveld med å montere hjemmekinoen i nye leiligheten min, og når jeg endelig er ferdig så måtte noe gå galt, selvfølgelig.

    Projektoren er en PTAE100 (Husker ikke datoen den ble kjøpt, men det var den jula når den første Ringenes Herre-filmen ble sluppet). Under monteringen i taket ble den skrudd av og på en rekke ganger. Dette for å stille inn bilde i riktig høyde. Og når jeg endelig har fått stilt den inn i riktig høyde så skrudde den seg av. Når jeg nå forsøker å skru den på lyser det rødt ved oppstart, og jeg må skru den på manuelt. Når den da får startet opp og bilde dukker opp, tar det ca 5 sekunder og den skrur seg av igjen og det lyser rødt på Power. Det lyser ingenting på lampe, så det kan ikke være den. Jeg har magefølelse som sier at det er strømforsyningen som kan være i ferd med å ryke. Strømforsyningen byttet jeg for litt over ett år siden (garantisak).

    Noen som har opplevd dette?

    Er ganske fortvilt nå etter å ha drevet på i flere dager og endelig fått alt opp, også streiker projektoren på oppløpssiden

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,538
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjøp deg en brukt 500, de får du billig nå. Hadde ikke giddet å bry meg mer med den museumsgjenstanden. Da får du ett greit bilde i tillegg.

  3. #3
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    (Ringenes Herre var vel på kino julen 2001 og ble sluppet på dvd mai 2002.)

  4. #4
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta ut og sett inn igjen pæren. Har funket før.

  5. #5
    Moderator ask4me2 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    4,801
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Virker det som om kjøleviftene starter opp?

  6. #6
    Newcomer mrcradock sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    (Ringenes Herre var vel på kino julen 2001 og ble sluppet på dvd mai 2002.)
    Stemmer det Når jeg tenker meg om, så var det nok høsten 2002. Det var vel da Extended-versjonen av LotR: tFotR kom

  7. #7
    Newcomer mrcradock sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    274
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Talking

    Kjøleviftene starter opp, men de skrur seg av samtidig som det røde lyset tennes.

    Men nå har jeg funnet feilen. Det viste seg at de punktene jeg hadde festet min projektor med var punkter projektoren likte svært dårlig. Når jeg festet projektoren i noen av de andre punktene, så fungerte den 100 %. Det er totalt 4 slike hull/fester i projektoren. Mulig to av dem er beregnet for varmeutslipp, hva vet jeg? Nå er i hvert fall problemet løst, og jeg er glad I kveld skal jeg se film

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •