Er pæren død? Trenger rask feedback

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer SuperHeMan sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Er pæren død? Trenger rask feedback

    Når jeg nå skulle starte opp min Optoma H56 projektor så gikk alt som det skal, men etter ca 2.min bruk så sluttet pæren å sende ut lys (jeg hører at projektoren er på....). Jeg tenkte at dette sikkert kun var et engangstilfelle, men da jeg hadde slått den av og på igjen (måtte ta ut og inn stikkontaken for å få den igang igjen) skjedde akkurat det samme! Vil det si at pæren svikter?
    Trenger svar kjapt, siden jeg hadde tenkt å se en film i kveld.....
    Jeg har en ny pære, men gidder ikke å sette den i hvis det ikke er nødvendig.

  2. #2
    Intermediate Smurfen sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    1,324
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    pære

    Har du fysisk sjekket att lampen er gåen. Jeg har opplevd att det har lyst rødt hos meg også etter en sjekk imanualen så sto det att jeg skulle ta ut pæra å sette den på plass igjen. det gjorde jeg og så virket den igjen . bare ett tips
    før du eventuelt tar i bruk den nye pæra

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •