Problem med BenQ PB6100

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med BenQ PB6100

    Har et lite problem her og lurer på om det er flere som har hatt samme eller liknende.

    Etter ca 280 timer (da eg oppdaga det) begynnte det komme ein lysere runding øverst til venstre i bildet, etter litt kom den fram enda mer. men også 1 midt i bildet og nederst til venstre. Etter og kontakta Benq byttet dem ut projektøren så eg fikk ein ny, så langt så bra.
    Men med den nye nå så begynner eg merke samme lysere runding øverst til venstre. kjørt knapt 100 timer. Noen som vet hva som kan forosake dette???

  2. #2
    Intermediate Bidda sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3,337
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror Dansken2 bytta 2 ganger pga dette.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    virkelig???? kjent feil da kanskje.
    Vet du om han fikk noe beskjed om hva som fororsaket det???

  4. #4
    Intermediate Bidda sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3,337
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Send en PM til han, oppfattet ikke hva det var.

  5. #5
    Intermediate CFD sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    1,054
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)


    Noe slikt? Har kommet flere slike på min 6100. Har ikke fått sendt den inn enda ,men må få gjort det snart nå Har ikke embalasjen så jeg drar innom Anovo med den selv

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CFD


    Noe slikt? Har kommet flere slike på min 6100. Har ikke fått sendt den inn enda ,men må få gjort det snart nå Har ikke embalasjen så jeg drar innom Anovo med den selv
    ja slik ja, men ikke så mange da hehe litt mer begrenset
    får nok ta å sende den inn igjen at da ufff, kjeit
    lurer på hva som forosaker det

  7. #7
    Intermediate CFD sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    1,054
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok støv regner jeg med. Rart siden DLP er et lukket system. Men når man får en ny projektor så er det jo ikke så veldig dumt alikvell. Man kan også risikere å få en eldre tilbake (samme modell ,men den kan være laget 6mnd før den den du sendte inn feks)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •