DVI virker ikke på PT-AE500

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    DVI virker ikke på PT-AE500

    Jeg får ikke DVI-inngangen på projektoren til å virke. Den oppfatter ikke en gang at det kommer et signal den veien. Bruker den på htpc og det kommer ikke noe boot-screen, "dos" eller noe som helst. Får kun bilde når jeg kjører i klonet modus sammen med en vanlig skjerm, men da er bildet på projektor grøtet på halve skjermen. Noen som har en enkel forklaring, eller er den, som jeg frykter, defekt på dvi?

    Har prøvd med flere maskiner og både med 9600SE, 9800Pro og Geforce 4800. Akkurat det samme. Bruker en standard duallink kabel.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

  2. #2
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor bruker du ikke bare VGA?

    Jeg vet at det "teoretisk" skal være bedre å bruke DVI, men jeg har fortsatt tilgode å se en projektor prestere bedre via HDMI/DVI fra PC. Jeg har jo også testet akkurat dette på en del projektorer nå, siden det er en del av testrutinen min.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  3. #3
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fordi jeg får skyggefekter ved bruk av vga. Selv med kort kabel. skjønner ikke hvorfor.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

  4. #4
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som om du ikke har 1:1 pikselmapping. Har du prøvd å justere frekvensen?
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  5. #5
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    åssen frekvens? I windows? Har prøvd både 60HZ, som er det riktige, og 75hz i vga.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

  6. #6
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei ikke på PC'n, på projektoren. Nå har jeg ikke sett menysystemet på ae500, men det skal komme tilsyne en del justeringsmuligheter når du kobler til PC via VGA. Blandt disse skal du finne frekvens.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  7. #7
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, jeg prøvd de også. Uten forbedring.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

  8. #8
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres rart ut, jeg fikk perfekt pikselmapping på AE700 via VGA.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  9. #9
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at du ikke får støy på kabelen fra en eller annne plass? Har du prøvd å legge den andre plasser, eller har det variert fra gang til gang?
    Nå skal det også sies at AE500 er/var vanskelig i forhold til 1:1 pixelmapping, stod mye skrevet om dette på AVSforum i sin tid. Kanskje kikke litt der?

  10. #10
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Testa med kort kabel enda en gang nå og det var nesten perfekt. Ørlite refleks på vinduer (som var det eneste jeg sjekka sist selvfølgelig). Ellers er alle forstyrrelser borte. Så det blir kort vga da og den dyre dvi-kabelen havner i rotekassa

    Pixelmappinga er 1:1. Det rare er at det var kun på 1280x720 jeg fikk refleks. På f.eks 1280x768 var det ikke noe å se. Annet enn at bildet ikke var like skarp på grunn av feil pixelmapping selfen.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

  11. #11
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pixelmappinga er 1:1. Det rare er at det var kun på 1280x720 jeg fikk refleks. På f.eks 1280x768 var det ikke noe å se. Annet enn at bildet ikke var like skarp på grunn av feil pixelmapping selfen.
    Vel, det ble allikevel en ordning på det. Sjekket du forresten på AVSforum?

  12. #12
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekka avsforum ja. Ikke mye hjelp å finne der. Søkemotoren deres er noe simpel. Dessuten har jeg jo ikke noe problem med pixelmappinga. Feil der skal vel uansett ikke gi ghosting og refleks?

    Men ja. Det er såpass bra nå at jeg driter i dvi. Det ble bedre bilde med det etter hva jeg så, men når det ikke virker...

    Uansett ikke så mye bedre at jeg gidder å sende inn projektoren og være uten i en måned. Har jo bare en liten 21" å bruke i mellomtiden og det er ikke akseptabelt.
    Front: Klipsch IV RF62___________ Reciever: Yamaha RX-V1067
    Senter: Klipsch IV RC62__________TV: Sony KDL-55HX855
    Bak: Yamaha NS-300____________ HTPC: Sjølbyggd I5, Nvidia GTX970 etc.
    Sub: SVS PC-12 NSD

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •