stygg lyd fra vifta til sp4805

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate mg_martin sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    stygg lyd fra vifta til sp4805

    nesten hver gang jeg starter opp projektoren så hører jeg en stygg lyd fra vifta. høres litt ut som et sagblad bare selvfølgeligt ikke så høyt og det pulserer liksom. det gir seg som regel etter ca 30 sekunder...

    hva er det som feiler en. er det no med no kulelager elns?

  2. #2
    Intermediate G|zO sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,799
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er vel fargehjulet vel?

  3. #3
    Intermediate polkalizer sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    1,199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    XXX dobbelpost. :?

  4. #4
    Intermediate polkalizer sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    1,199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som om det du hører er fargehjulet som lager litt ulyd når det starter opp. Sannsynligvis ikke noe å bekymre seg for.

  5. #5
    Intermediate mg_martin sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    åh det var godt å høre

    tror alikevel jeg skal sende den inn på service. er noe støv på linsa elns. jeg irriterer meg sykt over, men som jeg ikke får fjerna.
    skal prøve med trykkluft en gang til først.

  6. #6
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: stygg lyd fra vifta til sp4805

    Sitat Opprinnelig postet av mg_martin
    nesten hver gang jeg starter opp projektoren så hører jeg en stygg lyd fra vifta. høres litt ut som et sagblad bare selvfølgeligt ikke så høyt og det pulserer liksom. det gir seg som regel etter ca 30 sekunder...

    hva er det som feiler en. er det no med no kulelager elns?
    Har samme greien selv, ikke noe farlig tror jeg. Bare litt zumm zumm zumm zumm så roer den seg

  7. #7
    Active
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    465
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme ulydene her..

    Åssen ser du støvet på linsa? Jeg har masse støvpartikler som ser ut som svake lysflekker på en måte. Ser det sånn ut hos deg også?

  8. #8
    Intermediate G|zO sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,799
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kommer og går den lyden her hos meg også (sp4800).
    Den har tusla over 4000timer,og funker like bra som om den var ny

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •