Har jeg tatt knekken på'n? 4805 finner ikke DVI signal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Active Messel sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    317
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Har jeg tatt knekken på'n? 4805 finner ikke DVI signal

    Heisann... Jeg har en post også i HTPC forumet, men jeg har mer eller mindre funnet ut at det er PJ'en som er vanskelig. Jeg holder på med et innbyggingsprosjekt av min Infocus 4805, og har i den forbindelse prøvd å koble på en 12-volts 120mm datavifte. Denne koblet jeg på til prosjektorens "12-volts likestrømsutgang" og det funket egentlig supert.

    Men problemet er at jeg ikke får bilde over DVI lenger. Komponent og S-video virker som det skal, men på DVI finner ikke PJ'en noe signal. På PC'en (som brukes som signalkilde) finner jeg heller ikke prosjektoren som en egen skjerm lenger.

    Kan det være at den vifta har tatt knekken på noe?

  2. #2
    Intermediate eXa sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    2,627
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hørtes jo rart ut at det skulle gå ut over dvi inngangen.

    hvor mye trekker den vifta? tror det er 500mA maks på den utgangen!

  3. #3
    Active Messel sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    317
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vifta er at type Papst og er merket 12v DV 105mA - 1.25W

    Så den trekker vel ikke noe særlig?

  4. #4
    Moderator ask4me2 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    4,803
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Benytter du samme DVI kabel som tidligere, og har du testet med og uten den ekstra viften. Benyttes en HTPC, kan det jo være et driverproblem eller noe software som er innstallert i den senere tid, og som har byttet ut noen dll filer til andre versjoner eller noe.

    Ville testet projektoren opp mot en annen dvi kilde også , for å eliminere eventuelle feil hos kilen.

  5. #5
    Active Messel sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    317
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ask4me2
    Benytter du samme DVI kabel som tidligere, og har du testet med og uten den ekstra viften. Benyttes en HTPC, kan det jo være et driverproblem eller noe software som er innstallert i den senere tid, og som har byttet ut noen dll filer til andre versjoner eller noe.

    Ville testet projektoren opp mot en annen dvi kilde også , for å eliminere eventuelle feil hos kilen.
    Jeg har prøvd ny DVI kabel med samme resultat. Jeg har også selvfølgelig tatt ut viften igjen. Jeg benytter HTPC, men kan utelukke den som feilkilde, fordi jeg får heller ikke signal med en vanlig DVD spiller over DVI inngangen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •