Problemer med Hitachi Pj-TX100

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer Donald sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Hitachi Pj-TX100

    HEI,mitt første innlegg og jeg vil benytte anledningen med et spørsmål
    ang. bildet på min projektor.
    Det har et rødskjær på den ene siden og forhandleren sa at problemet var støv på LCD-panelet. Det var en garantisak sa han og at det var bare å sende den inn på service,det skulle han ordne.Alt greit så langt. MEN problemet vil vel komme tilbake igjen når det har gått en stund? Jeg har jo rengjort filteret "etter boka"...
    Er det noen andre som har vært borti dette problemet?

    mvh Donald

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: Problemer med Hitachi Pj-TX100

    Nei, det har jeg ikke sett noe til og "bank i bordet"..... og velkommen til forumet!

  3. #3
    Newcomer Donald sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: Problemer med Hitachi Pj-TX100

    Sitat Opprinnelig postet av Konrad
    Nei, det har jeg ikke sett noe til og "bank i bordet"..... og velkommen til forumet!
    Takk for den......!
    Skal vel ordne profilen min mer etterhvert.
    Det med projektoren er veldig irriterende! Jeg tror det er et problem med disse projektorene der,min lokale forhandler sa at det var en til som var sendt inn med samme problem...Det er greit så lenge jeg har garanti,men hva når den går ut da?
    Har mest kyst til å heve kjøpet,men det skal vel noe til for å få til det.

    mvh :x

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: Problemer med Hitachi Pj-TX100

    Det er en kjempetråd på www.avsforum.com om diverse ang. denne prosjektoren. Tweaking og rens av linsa hvis jeg ikke husker helt feil..... Jeg er forøvrig fornøyd med min, mulig jeg sitter noe nærme mitt 120" bilde slik at SDE kan bli litt merkbart ienkelte scener..... VB ser jeg ikke som noe stort problem og etter jeg fant ut av at jeg kunne slå av progresiv så var det mulig å se interlaced bilder på den også.... ops:

  5. #5
    Newcomer Donald sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok....Takk for tipset!!!
    Skal sende den inn i dag. Det skulle visst ikke ta så lang tid. Et annet problen som jeg også har er at vifta bråker,men det er kun når den er kald. Det forsvinner etter ca 5 min. Har du det problemet?

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Donald
    Ok....Takk for tipset!!!
    Skal sende den inn i dag. Det skulle visst ikke ta så lang tid. Et annet problen som jeg også har er at vifta bråker,men det er kun når den er kald. Det forsvinner etter ca 5 min. Har du det problemet?
    Kan ikke si jeg hører noen forskjell nei.... vanskelig å høre forsjell på eco modus og vanlig også....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •