Panasonic PT AE-700 problem ;-(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Panasonic PT AE-700 problem ;-(

    Hei alle sammen,


    For en 3 måneder siden kjøpte jeg en Panasonic PT AE-700 etter å ha lest den offisielle tråden her inne.

    Og frem til nå så har den fungert 101% perfekt, men plutselig ut av det blå så har den begynt å "flimmere" litt det vil si at lysstyrken eller noe lignende går opp og ned noen hakk nå og da :-(
    Jeg harforsøkt å skuru av og på det meste i menyen men fortsatt oppstår problemet :-(

    Noen ide`er på hva som kan være galt

    Den kjører på component kabler fra en Pioneer 565 et eller annet.
    Lampen har gått ca 275timer i low modus

    Setter veldig pris på hjelp :-)

    Mvh Mats

  2. #2
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    (1) Har du testet ulike signalveier? Interlaced/progressiv, ulike dvd-spillere?

    (2) Sende den inn til service..

    Så får du håpe det ikke er pæra.

    Mvh

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Soundfre@k
    (1) Har du testet ulike signalveier? Interlaced/progressiv, ulike dvd-spillere?

    (2) Sende den inn til service..

    Så får du håpe det ikke er pæra.

    Mvh
    På progresiv scan så henger bilde etter :-(
    Men det er vel fordi jeg har 15 meter kabel (samme problem som på plasma)

  4. #4
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har 15 meter componentkabel eg og. Min går som ei kule.

  5. #5
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av micromini
    Sitat Opprinnelig postet av Soundfre@k
    (1) Har du testet ulike signalveier? Interlaced/progressiv, ulike dvd-spillere?

    (2) Sende den inn til service..

    Så får du håpe det ikke er pæra.

    Mvh
    På progresiv scan så henger bilde etter :-(
    Men det er vel fordi jeg har 15 meter kabel (samme problem som på plasma)
    Hvis du kjører interlaced ut fra dvd spilleren, og lar projectoren gjøre linjedoblingen! Mulig det vil fungere bedre da

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    208
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Signalhastigheten i kabler er 2/3 av lysets hastighet. Du kunne trukket kabelen rundt jorda 5 ganger, og likevel ville ikke forsinkelsen vært mer enn et sekund. 15 meter kabel er altså ikke grunnen til forsinkelsen....

    -Ko_deZ-

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •