ask c100 hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ask c100 hjelp

    hei fikk en brukt ask c100 igår.
    men den funket helt fint ved begynnelsen.
    men etter noen timer mulig 3-4 timer.
    så slo den seg plutselig av.

    og denne bare gjentar seg selvo m jeg slår den av og venter noen timer.
    den bare slår seg av.

    er det noen som vet hvorfor plis svar meg.
    reflipp@hotmail.com
    legg meg gjerne til msn også.
    vis dere har peiling og kan hjelpe meg.

  2. #2
    Intermediate eXa sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    2,627
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    lite vits i å spamme på den måten....

  3. #3
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Det kan være feil på lampen... Blinker det et rødt lys når det skrur seg av?

    For øvrig er det fint om du ikke poster samme innlegg i 4-5 forum som du gjorde denne gangen, det skaper bare rot i forumet... 8)

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hmm

    nei det gjør ikke det.
    beklager at jeg skrev innlegget på flere steder.
    første gang her.
    så viste ikke hvor jeg kom til og få svar hen.

    men den bare skrur seg av etter kort bruk.
    så kan det være pæra?
    siden du skriver lampa?
    håper ikke det for pæra koster 5000 ny

    men hva kan jeg gjøre for og sjekke om det er lampa?
    siden den skrur seg av etter noen min.
    er på maks 20 min.

  5. #5
    Active Tomtom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    349
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av reflipp
    så kan det være pæra?
    siden du skriver lampa?
    Pære=lampe :wink:

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ask c100 hjelp

    nei det lyser ikke rødt.
    alt bare slukker.
    strømmen går hvert om.

    kan det være at hele greia er herp da?
    herp= ødelagt

  7. #7
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å blåse kraftig inn i venstre høyttalergitter. (sett forfra i bordstående.)

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ask c100 hjelp

    så det kan bare være at vifta trenger litt hjelp?

    men har prøvd det.
    men funker ikke.
    den slør seg av hele tiden fordet.
    og pæra tror jeg det ikke er.
    hadde den av i over 12 timer.
    og da funket den i 2 timer ca.
    så kuttet den bare ut.
    slikt skjer vel ikke vis pæra er i orden?

  9. #9
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei ikke viften. høyttalerne sitter i topplokket, innenfor det til høyre er kontakten mellom HK og cpu. på den kan det samle seg en del støv. i alle tilfelle er det cpu eller kontakten dit det er noe i veien med.

  10. #10
    Newcomer Teddy4U sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PS

    Rens filteret.. du ser en skrue under prosjektoren med en luke. har samme selv.. det hjalp for meg... denne er mest sannsynelig tett

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •