BenQ PE7700, får ikke bilde med komponent (Xbox)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Intermediate Rikky sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    2,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    BenQ PE7700, får ikke bilde med komponent (Xbox)

    Fikk min PE7700 i dag, og prøvde å koble til Xboxen med komponentkabel. Jeg fikk ikke bilde, det kom bare opp "Unsupported". Jeg får bilde på TV. Er det noe spesielt jeg må gjøre?

  2. #2
    Expert Anfield sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    8,888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: BenQ PE7700, får ikke bilde med komponent (Xbox)

    Sitat Opprinnelig postet av Rikky
    Fikk min PE7700 i dag, og prøvde å koble til Xboxen med komponentkabel. Jeg fikk ikke bilde, det kom bare opp "Unsupported". Jeg får bilde på TV. Er det noe spesielt jeg må gjøre?
    ..... i frykt for å fremstå som en "surpomp"; hvorfor ikke ta dette spørsmålet i den offisielle 7700-tråden: http://avforum.no/forum/viewtopic.php?p=6905635#6905635
    istedet for å lage en helt ny tråd..... :wink:

  3. #3
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Jeg synes det er helt greit å ta slike spørsmål også hver for seg... Skal vi kun benytte de offisielle trådene blir forumet svært lite oversiktelig, og vi ender opp med SVS-tråder som ingen orker lese gjennom.

    Derfor: bare ta spørsmålet her (ikke vondt ment Rikky)!

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Av egen erfaring... Har du koblet opp riktig? (ser 7700 tråden om mitt HDMI problem)

    Bruker xboxen oppsettet på comp1 (Y Pb Pr) eller comp2 (H V Y Pb Pr) Kan hende at du må bruke datainngangen.

  5. #5
    Intermediate Rikky sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    2,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har koblet til comp1 (RCA) fra Xboxen. PC-en er koblet til RGBHV.

  6. #6
    Intermediate Rikky sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    2,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Liten update: Prøvde komponent fra en DVD-spiller jeg fikk lånt, og det funket. Deretter koblet jeg tilbake til Xboxen, og.. det funket..!
    Vet ikke hva som gikk galt de andre gangene jeg har prøvd.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som mitt HDMI problem...

    Fikk ikke dette til å virke, koblet om og om igjen, men uten resultat. Tar med alt ned på klubben og der virker det...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •