Urolig vifte på Optoma H77

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer videofil sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Urolig vifte på Optoma H77

    Jeg er eier av en H77 og jeg lurer på om andre har samme erfaringen som meg.

    Det jeg opplever er at når jeg bruker prosjektoren er at viften plutselig kan finne på å gire opp 5-10 sekunder for så og gire ned igjen. Vet at det sitter tempsensorer, men synes at denne reguleringen virker litt "nervøs".

    Håper at dette ikke er slik det skal være, for det kan til tider være ganske irriterende :evil:

  2. #2
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har bare merket at den girer opp når man bytter kilde etc.
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  3. #3
    Newcomer videofil sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har takmontert min, men jeg hadde den stående på "beina" før jeg satt den opp ned i taket. den var kansje litt roligere da.

    Min girer også opp når jeg bytter kilder.

    Er den like rolig når du bruker forskjellige kilder, eller bruker du bare DVI

  4. #4
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruker dvi og komponent. like rolig på begge. min står på bena
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  5. #5
    Newcomer videofil sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får vel ringe til Andreas i Optoma å høre om de kan ta en kikk på min.

    Vet du om viftestyringen er kontrolert av software eller om dette er en ren elektrisk krets.

    Er ellers veldig fornøyd med projektoren.

  6. #6
    Newcomer rodrik sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har en h57 og opplever det samme der
    den hadde ikke de samme faktene når jeg hadde den på bordet, men med engang jeg hengte den i taket så begynte det.
    Hos meg er det faktisk slik at den nesten aldri går jevnt, og det generelle
    støy intrykket er mye mer enn med f.eks mt200.
    har snakket med både avconcept og andreas hos optoma, begge sier at det er fargehjulet jeg hører fordi viften er så lav, i så fall bråker det fargehjulet mer enn noe annet fargehjul jeg har vært borte i
    skal evaluere den litt mer før jeg evt sender den inn på service.

  7. #7
    Newcomer Joshua sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    59
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har og en H57. Den har vært aktiv i snart 2 mnd. En periode så hadde jeg det samme problemet, hvert 5 sec. så startet støyen. Bråket veldig.

    Men nå...har det gitt seg, helt uten videre, men det var utrolig plagsomt, meget høyt.
    Jeg byttet kable til DVI i det samme momentet, mulig dette hadde noe å si, tidliger så brukte jeg komponent. Jeg gjør vel egentlig det enda, men kun på Xbox.

  8. #8
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er ingen grunn til at viften skal endre hastighet ved bytte av kilde, men kanskje det er fargehjulet som øker ved bytte til kilder over 50 Hz?
    Jeg har opplevd at BenQ 8700 bytter gir på viften, dette kom av støv i viften under lampen. Da jeg fjernet dette roet den seg igjen. Hvis det ikke kommer av støv, eller noe annet som øker temperaturen, må det være feil i softwaren.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •