Benq6100 plutselig ROSA skjerm

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Benq6100 plutselig ROSA skjerm

    Har i ca 1 uke kjørt denne mot en moddet xbox, gjennom en "High Definition Av pack" Da har jeg kjørt den på 720P og NTCM-M.
    Plutselig ble bilde rosa, for deretter bli nesten utydbart...
    Kjørte oppløsningen ned til standard og PAL, og bilde er normalt.

    Hva kan ha skjedd.

  2. #2
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva kan ha skjedd.
    Ikke lett å si... Regner med at du har sjekket at kabelen sitter skikkelig ? Slått av og på Xbox og projektor?

  3. #3
    Intermediate Bidda sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    3,337
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta strømmen helt av 6100 og vent 5 minutter, har hørt at dette kan virke.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Bidda
    Ta strømmen helt av 6100 og vent 5 minutter, har hørt at dette kan virke.

    Det virket :lol:

    Jeg har koblet den direkte til nettet, derfor pleier jeg aldri slå den av med bryteren...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •