Røde horisontale striper på Sony vpl-hw50

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    Kristiansand
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Røde horisontale striper på Sony vpl-hw50

    Hei

    Jeg kjøpte en ny HW50 i 2013 (ca 1700 timer på lampa, ikke byttet). En sjelden gang har jeg sett noen røde horisontale striper som blinker over skjermen, men i det siste har det blitt mye verre. I går var det ekstra ille, vedlagt ligger et par bilder og en film. Prøvde å skru av og på receiveren, da forsvant det litt, men etter et par minutter kom det tilbake. Er det noen som vet hva som kan være grunnen? Tenker det kan være pæra, men har ikke lyst til å bytte den om det er noe mer alvorlig som er problemet.

    -img_20170401_224950-jpg
    -img_20170401_224954-jpg

    Link til bilder og film
    Sist endret av Thali; 04-02-2017 kl 23:36

  2. #2
    Moderator ask4me2 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    5,328
    Takk & like
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De horisontale stripene er nok ikke relatert til projektor-pæren, da denne kun lager lys til hele bildet under ett og dermed ikke kan lage slik spesifikk bilde informasjon.

    Ville benyttet eliminasjons metoden og steg-vis teste projektoren for seg selv via de interne menyene.
    Ville så sjekket hdmi kabel og koblingene, eventuelt koblet kilden direkte til projektoren uten å gå via receiver, så via en kort kabel for å se om feilen fremdeles viser seg.

    I verste fall er det noe galt med det røde panelet i projektoren, det burde vise feilen uavhengig av kilde og i interne menyene uten noen signalkabler tilkoblet. i beste fall er det en dårlig HDMI tilkobling som løses ved å plugge kabelen skikkelig inn...
    Sist endret av ask4me2; 04-02-2017 kl 21:04
    Uten kontrast, får man ikke med seg alle detaljene.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    Kristiansand
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for tipset. For øyeblikket klarer jeg ikke gjenskape feilen, men skal ta en god runde med feilsøking når det skjer igjen. Tar nok ikke lang tid..

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    Kristiansand
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    I en periode var problemet så og si borte, men i går kveld og i dag var det tilbake. Bilder fra menyen på projektoren vises fint, mens menyen fra receiver har linjene. Mistenkte kabel, byttet både kabel og inngang på projektoren, men det utgjorde ingen forskjell. Høres altså ut som det er receiveren?

  5. #5
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,648
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å koble en eller annen avspillingsenhet (BD/TV-box/PC el.l.) rett i PJ?
    Om du fortsatt har problemer så er det antakelig noe feil i HDMI-inngangen på PJ.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    Kristiansand
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke testet det nei, skal gjøre det neste gang problemet oppstår. Dersom det er noe feil med HDMI-inngangen på projektoren, vil da begge HDMI-inngangene være berørt? Har prøvd å bytte uten at det så ut til å utgjøre noen forskjell.

  7. #7
    Intermediate Burre sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    3,071
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er HDMI kabelen hvis du ser mer av det med mye sort i bildet.

    Sent fra min E6653 via Tapatalk

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    Kristiansand
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde å bytte kabel en gang problemet oppstod (i tillegg til å bytte inngang på projektoren), men det hjalp ikke. Derfor jeg mistenker at det gjelder receiveren.

Lignende tråder

  1. Røde striper på Samsung M71 LCD-TV.
    By SexyBuddy in forum TV-apparater
    Svar: 1
    Siste melding: 10-18-2009, 22:17
  2. Røde vertikale linjer på splitter ny PX80
    By brNOR in forum TV-apparater
    Svar: 9
    Siste melding: 01-17-2009, 17:11
  3. Sony KDL-32V2000 Vertikale striper på høyresia
    By Cyclops in forum TV-apparater
    Svar: 1
    Siste melding: 03-30-2007, 19:29
  4. Vertikale striper...
    By Niels Nielsen in forum CRT projektorer
    Svar: 5
    Siste melding: 07-02-2005, 21:14
  5. vertikale striper
    By tor in forum CRT projektorer
    Svar: 23
    Siste melding: 10-05-2004, 17:50

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •