4805 problemer med pulserende flimring !!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    4805 problemer med pulserende flimring !!

    Har i den senere tid lagt merke til at når jeg kjører s-vhs signal fra paraboldekoderen så pulserer bildet endel ved enkelte sendinger. Kan ikke merke det hele tiden men noen ganger er det værre en andre.

    Noen som merker det samme? Jeg kjører med standard innstillinger på projektoren (rett utifra esken). Har forsøkt å stille litt frem å tilbake på innstillingene for støyreduksjon, men det ser ikke ut som om det er det som gjør det.

    Noen som har noen tips?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du ein billig s-vhs kabel ?kor lang er den.er dekodaren stilt inn rett?
    eg hadde det før da fekk eg mye støy på bilde.så ikkje kjøp det billigaste du ser ....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei det skal være en brukbar kabel. Ikke så veldig dyr men har gullbelagte kontakter så er ikke den billigste man kan få tak i :-)

    Dekoderen er stillt inn på S-VHS så det er vel ikke mye annet å gjøre? Har forresten en Force tuner med overgang til S-VHS over SCART.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Begynner å lure om det kan være noe galt med den. Kan ikke si at jeg har sett dette tidligere.

    Noen som vet om slitasje kan medføre dette? Er det Presentation Data som isåfall må titte på den?

    EDIT: Problemet forsvinner helt når jeg tar prosjektoren ut av økonomimodus. Men da bråker den for mye til å brukes :-(

    Noen andre som kan sjekke om de kan se et snev av det samme?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    eg har det ikkje på min da
    så eg kan ikkje hjelpe deg :cry:

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    732
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker en billig s-video kabel fra parabol tuner(force 1155) og har ikke sett noe til det problemet du har.

    Bruker den øverste skart kontakten på tuner'n og har satt den til s-video i innstillingene.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Registrerte på infocus sine hjemmesider en forespørsel ang. problemet. 24 timer senere får jeg beskjed om at de ønsker å bytte den ut. UPS kommer på døra og henter og leverer...Kjempeservice...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde bare dritten virket bedre når den kom tilbake...

    Leverte inn en projektor med pulserende bilde. Fikk tilbake en med pulserende bilde, store skygger i høyre hjørne nede og venstre hjørne oppe. Pluss at jævelskapen er ikke i nærhetet å ha samme fokus over hele bilde... Når meny teksten er i fokus kan man neste ikke lese der det står leter etter kilde....

    Nå ble jeg forbanna !!!! :evil: og ringer rett tilbake til Infocus....denne dritten skal jeg iallefall ikke ha.... skal forsøke å få hevet hele kjøpet, makan til DRIIIIIT !!!!!

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    226
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    max uflaks

  10. #10
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,637
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av fredde
    Pluss at jævelskapen er ikke i nærhetet å ha samme fokus over hele bilde... Når meny teksten er i fokus kan man neste ikke lese der det står leter etter kilde....
    Her du monter projektor slik at du ikke trenger å bruke keystonekorrigering?
    Overnevnteproblem blir meget framtredende ved stor keystonekorrigering.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •