Kun vifte som starter

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kun vifte som starter

    Når jeg skal skru på min tw9000 er det kun viften som starter.
    Har hendt en gang tidligere og da trakk jeg ut kontakten og ventet ca. ett minutt før jeg slo den på og alt virket som normalt. Nå hjelper ikke dette lengre. Når jeg har slått den på og viften starter får man kun skrudd den av ved å ta strømmen. (Reagerer ikke på fjernkontroll elle av/på knapp på siden). Noen som vet hva som kan være galt?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    45
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan høre ut som det er lampen som har tatt kvelden. Hvor mange timer har du på pæren?
    Når lampen ikke greier å tenne med det første betyr det ofte at den synger på siste vers. Prøv å la den stå strømløs (trekk ut stikk kontakten) i en times tid.
    Eventuelt ta ut pæren og se etter misfarging, er det sot inni den er det et veldig dårlig tegn.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lampetid har jeg ingen kontroll på, men godt under 1000 hvertfall. Skal prøve å åpne den for å se etter missfarging.
    Takker for svar forresten.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er virkelig grønn på dette her, men noen som vet hvordan man bytter lampe i disse?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da fikk jeg ut lampen, men den så helt fin ut..

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    45
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da ville jeg prøvd å la den stå strømløs litt til. Får du ikke start på den da er jeg 90% sikker på at det enten er lampen eller tenningsmekanismen. Epson pleier og være veldig ok på sånt. Ta kontakt med de på mandag så sender de deg sikkert en ny pære. Funker ikke det må du nok dessverre sende inn hele projektoren ettersom det da nok er selve tennings apperatet det er noe galt med.

    Mvh
    Torstein

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg prøvd det også.
    Blir nok en telefon til epson sitt kundesenter på mandag..
    Hvorfor må alltid slike ting skje når alt er stengt?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet ikke helt hvordan eller hvorfor, men da virket plutselig projektoren helt fint..
    Forstår ingenting, men klager ikke.

  9. #9
    Intermediate Dimacruz sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    slik er min også. Den har vært sånn siden jeg fikk den. Ofte starter bare vifta og det kan ta opptil ett minutt kanskje også lenger før lampen tenner, mens andre ganger starter den med en gang.

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har dere garanti så klag å få sendt den inn å fikset den. Det er ikke lampen men hovedkortet som fusker. Har hatt min inne å fikset det. Står mye om dette på forskjellige forum. De har bra service og raskt går det også, selv om den må til England.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tips. Min er vel så vidt ett år gammel, men hva skjer med kalibreringen om de bytter hovedkortet?

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har vel to års garanti. Kalibreringen mister du.

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oki. Da tror jeg at jeg venter til problemet inntreffer litt hyppigere.

Lignende tråder

  1. Bytte 2 pins power supply vifte til 4 pins vifte?
    By carlh in forum Generell HTPC
    Svar: 1
    Siste melding: 11-30-2011, 07:56
  2. pj vifte
    By KMF in forum Generell HTPC
    Svar: 4
    Siste melding: 05-15-2010, 22:19
  3. Vifte i BDP-320..er det vifte også i BDP-LX52..?
    By John2100 in forum UHD Blu-ray-spillere
    Svar: 4
    Siste melding: 11-27-2009, 21:12
  4. PC-vifte uten PC?
    By roffe in forum DIY (Do-It-Yourself)
    Svar: 42
    Siste melding: 11-22-2008, 17:58
  5. CPU-vifte
    By Nybegynner1 in forum Generell HTPC
    Svar: 3
    Siste melding: 04-17-2008, 08:09

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •