Benq W1000+ skrur seg av når den henger i tak, ikke ellers !

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Benq W1000+ skrur seg av når den henger i tak, ikke ellers !

    i kveld skulle jeg og en kompis se the priest, men etter ca 15-20 min så skrudde prosjektoren seg av! ikke noe vifte som gikk etter det ble svart eller no, så prøvde jeg og skru den på igjen, da ble det bilde i ca 2 min så skrudde den seg av, dette skjer hele tiden, pæra har 520 timer på seg og prosjektoren er under 1 år gamel,

    noen som har vært borti dette?

  2. #2
    Intermediate pegpisk sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    901
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme, men ikke opplevd dette.


    Går viften i det hele tatt? Kan det tenkes den går i slags "protect" grunnet varme?

  3. #3
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pegpisk
    Jeg har samme, men ikke opplevd dette.


    Går viften i det hele tatt? Kan det tenkes den går i slags "protect" grunnet varme?
    aldri hatt noe tull med den, før nå. ja vifta går, men hører den "jobber" litt mer noen sekunder før den slår seg av. jeg også har følelsen på at det er noe med varme å gjøre

  4. #4
    Intermediate americanFord sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,458
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ser du antydning til gnist/lys i pæren når det blir svart? Hvis ikke er det enten dårlig kontakt eller at pæren er gåen. opplevde det samme med en hd ready optoma. Sjekk bruksanvisningen for tegn på forskjellige feilmeldinger.
    Behringer B215 (fronts) + B212XL (surround) - Sony STR 1040 - Pro Ject Rpm 5.1/ Phonobox S - 2xJamo SUB650 - Apple TV3 - Samsung 60" Plasma

    MIN BLOGG: http://www.inboundswag.no

    ALT I FRA BUSINESS TIL KULTUR + LITT LYD OG MUSIKKRELATERT!



  5. #5
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av americanFord
    Ser du antydning til gnist/lys i pæren når det blir svart? Hvis ikke er det enten dårlig kontakt eller at pæren er gåen. opplevde det samme med en hd ready optoma. Sjekk bruksanvisningen for tegn på forskjellige feilmeldinger.
    nei ser ikke noe gnist, men det kommer et lite klikk da den skrur seg av..

  6. #6
    Expert Scrooge sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    6,002
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje det er et filter som er tett?
    De fleste projektorer er jo utstyrt med et filter i ventilasjonsinntaket, kanskje det er en ide å sjekke dette?

  7. #7
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Scrooge
    Kanskje det er et filter som er tett?
    De fleste projektorer er jo utstyrt med et filter i ventilasjonsinntaket, kanskje det er en ide å sjekke dette?
    Ja det var smart, dette skal jeg sjekke etter jobb I dag!

  8. #8
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tok ned prosjektoren og skrudde ut pæra, blåste og styra litt med den, og nå ser det jaggu ut som at den virker gitt! testa i dag før jeg skrudde den ned og da skrudde den seg av..

    så da ser det ut som at krisa er over da gjennstår det bare og teste den i kinoen da, tipper det var noe støv eller no som hadde lagt seg på et sted som er følsomt kanskje, eller dårlig kontakt på pæra:P

  9. #9
    Intermediate Per Christian sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,619
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nå skjønner jeg ingen ting!! når prosjektoren henger i taket så skrur den seg av etter ca 20 sekunder, men hvis jeg tar den ned og enten holder den eller legger den på gulvet så virker den, dette har jeg gjort hundre ganger nå, så er sikker på at den virker når jeg holder den, men ikke i taket

    må si jeg ikke skjønner en dritt:-? kan det være at festet "drar" i noe inni prosjektoren på en måte?

  10. #10
    Intermediate kingu sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker du samme kurs når du plugger den til "på gulvet".
    Er det meningen at den kan takmonteres?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •