prikker på bildet epson th-3200

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    prikker på bildet epson th-3200

    Har netopp motatt min nye Epson TH-3200 pj og når jeg kobler i hdmi kabelen med altiboksen i andre enden så kommer det små prikker på bildet, nå skal det være sagt at dette er en 10m hdmi kabel til 179kr av typen Matsui, er det verdt og legge litt penger i en skikkelig hdmi kabel til og begynne med?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Billige kabler er billige for de er masseprodusert, dermed er faren for feilproduksjon også større der. Du kan gå tilbake og si at du vil ha byttet kabelen til en tilsvarende, og om du opplever samme feil med den, så kan du vurdere å legge litt mer penger i en litt "bedre" kabel.

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette kan nok skyldes kabelen, men det er ikke 100% sikkert. Jeg vil anbefale deg å få lånt deg en annen kabel for å teste.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ok idag fikk jeg et nytt fenomen, når jeg koblet over fra altiboksen til ps3 en med den lange billige kabelen så kan jeg bare bruke ps3 en i ca 10 min så detter bildet ut og det blir bare "snø" på bildet, men når jeg bruker kabelen som er 3 meter så virker det som det skal :S

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Frehys
    ok idag fikk jeg et nytt fenomen, når jeg koblet over fra altiboksen til ps3 en med den lange billige kabelen så kan jeg bare bruke ps3 en i ca 10 min så detter bildet ut og det blir bare "snø" på bildet, men når jeg bruker kabelen som er 3 meter så virker det som det skal :S

    Virker som du kan konkludere med at det er kabelen.
    Litt rart med ti minutt da men, gå for en litt dyrere kabel... 10 meter er langt for billig kabler.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kjøpte ny kabel fra Pure Av til 995kr funka som bare juling, ingen støy og dårlig bilde

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •