Høy lyd fra x1! hva er galt?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Høy lyd fra x1! hva er galt?

    Startet opp projektoren som vanlig i dag, men i stedenfor den vanlige vifte lyden kom det en skarp høy lyd(noe alla et sagblad)!

    Hva er dette for no drit da? Var ikke sånn i går...

  2. #2
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som det er ett lager som er gått.. Enten i viften eller fargehjulet.

    Må nok inn på service....

    Mvh

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ganske sikkert fargehjulet.. Virket projektoren som vanlig ellers? Stabilt bilde?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jepp! og nå funker den helt fint uten noen rar lyd!! kan fargehjulet være gåent da? ville jeg ikke merket dette på bildet??

  5. #5
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dersom fargehjulet var ødelagt ville det definitivt vært synlig Har du gjort noe nå siden projektoren plutselig virker?

  6. #6
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har rommet vært veldig kaldt når du slo på projektoren? Hvis kraftig temp forandring har skjedd kan vifter bråke mere helt til tempen er stabil igjen. Vifter works in mysterious ways av og til, slik at de lager lyder etter dagsformen.

    Det er temmelig stor sansynlighet for at det bare var vifta også.

    DrE

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg slo den av og på et par tre ganger! etter det så fungerte den helt fint
    Tror ikke det har vært spesielt kaldt, men det er mulig at vinduene hadde stått oppe.. jaja! glad jeg slapp betale for en service på den!!

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    266
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DrErling
    Har rommet vært veldig kaldt når du slo på projektoren? Hvis kraftig temp forandring har skjedd kan vifter bråke mere helt til tempen er stabil igjen. Vifter works in mysterious ways av og til, slik at de lager lyder etter dagsformen.

    Det er temmelig stor sansynlighet for at det bare var vifta også.

    DrE
    Enig, viftene på pc'en kan også oppføre seg slik under litt unormalt kalde forhold. Går seg som regel til når tempen i lageret er oppe i mere normalt nivå...

  9. #9
    Newcomer Sgt.Stav sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    281
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    høres ut som fargehjul problemet ja.
    den lyden kan komme og gå.
    måtte levere inn min på grunn av dette i sommer.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal vedde _mye_ penger på at det er kulelageret i fargehjulet ditt som er iferd med å takke for seg. Dette er en stor svakhet på X1, faktisk så stor at de tidligere i år hadde problemer med å fremskaffe erstatningsdeler til defekte enheter. Den må nok inn på service, dessverre. Lyden kommer til å bli verre og verre...

  11. #11
    Intermediate G|zO sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,799
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmmm, skummel...dette er vel en del som bør holde noen tusen timer ?
    min har nå gått 2200timer og jeg har denne lyden når jeg starter noenganger, tydlig det er fra fargehjulet, men når lyden kommer gir den seg etter littegrann, virker som den bare må bli varm først...
    Hvor mye koster det å få fiksa noe sånt?

  12. #12
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Med tanke på at det er en svakhet/mangel på produktet så synes jeg det høres veldig merkelig ut om du måtte betale mere enn frakten...

    DrE

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •