Hitachi Illumina viser grønne flekker

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hitachi Illumina viser grønne flekker

    Bildet på min Hitachi Illumina PJ-TX300 HD prosjekter fikk for ca 1 år siden en tydelig grønn flekk i nedre høyre hjørne av bildet. Prosjektoren er 3 1/2 år, så jeg lurte på om det kunne være pæren som ligger for døden. Men nå har den vært slik uforandret i et år. Den grønne flekken synes kun i veldig mørke partier. Den har ikke endret seg og det har ikke blitt flere flekker i bildet. Flekken er uavhengig av billledkilde. Bildet forøvrig er kjempebra, så da er det vel neppe pæren?

    Kan det være støv som har kommet seg inn i prosjektoren? Har prøvd å blåse litt inn der uten noen effekt. Har noen et forslag til hva som bør gjøres?

    Takknemlig for svar.
    Øystein

  2. #2
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok rimelig sikkert at dette er støvpartikler, og det er nok heller ikke så mye du kan gjøre uten å sende projektoren til service (gitt at du allerede har prøvd å blåse med den medfølgende "blåsebelgen")

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •