vertikale striper

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 24
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    vertikale striper

    kjipe greier!

    det har kommet noen svake vertikale striper midt i bildet på bg808s. Det er på alle tre rørene så det må ligge i kretsen foran.

    det er 5-6 striper i midten som går over hele bildet. Det skjedde plutselig igår så det er ikke noe som har skjedd over tid. Er det noen som har snøring på hva dette kan være for noe?.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    874
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På alle kilder/uten kilder?

    Gunnar

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei gunnar

    Ja det er på alle kilder. Jeg kikket inn i rørene og stripene var bare i bildet og gikk ikke utover bildets grenser.

    kan det være no feil på et kort kanskje siden det er på alle kilder?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    874
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm... høres ut som noe som kan genereres mange steder i projektoren. Kanskje Jan Erik har forslag som kan isolere feilen?

    Gunnar

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Alle farger?

  6. #6
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: vertikale striper

    Sitat Opprinnelig postet av tor
    Det er på alle tre rørene så det må ligge i kretsen foran.
    Det skulle vel være svaret du trenger, jan erik

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm;vanskelig å si.Trenger bedere beskrivelse.Feks om det er lysere eller mørkere;hvor brede de er osv.Et bilde kanskje?

  8. #8
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor mye har du presset geometrien? Jeg hadde en slik stripe da prosjektøren sto feil, og det skyldtes at geometrikretsene ble kjørt for hardt.

  9. #9
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    skal se om jeg kan få tatt noen bilder av det, så dere kan se hva som er problemet.

    stripene følger som sagt alle inngangene.

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    874
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er på alle kilder, men prøvde du å koble fra alle inngangene? Er det der også på det interne testmønsteret? Jeg har opplevd ymse problemer med støy/jordsløyfer pga kabeltv.

    gunnar

  11. #11
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    endelig bilde

    Hei igjen!

    nå har jeg endelig fått tak i et kamera slik at jeg fikk tatt bilde. her kan man se hvordan stripene er. Disse stripene er som sagt på alle kilder også på testpattern på alle fargene.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    84
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme problem med min Barco Retrographics 808s. Jeg har ikke problemet på source 4/5. Port 3 har jeg ikke testet. Det er helt identisk

  13. #13
    Expert Pogwaq sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    5,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heh, jeg har samme problem på min PC-skjerm (CRT).

  14. #14
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    noen som har en ide? hvis dere kan se det da?. det er i midten av bilde.

    Jeg tok forresten opp alle kortene fra maskinen og gjorde de rene for litt gammelt støv, da jeg trodde det kunne ha noe med det å gjøre.

  15. #15
    Intermediate Rusty sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    2,900
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være noe galt med HTPC`en (skjermkort) du bruker?Ja jeg kan se striper i midten av bilde.

  16. #16
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei det er ikke noe galt med pcen. feilen er på alle inngangene så andre kilder har også det samme problemet. :?

  17. #17
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    oj!Avbøyningsfeil.Et eller annet i signalgangen "ringer".Prøv å bytte H deflection bordet

  18. #18
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    721
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm javel

    er det dyre saker det da?

  19. #19
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tipper 1500 + mva :wink:

  20. #20
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Byttekort 1500,- pluss mva og frakt.Vi bytter tilbake om det ikke er kortet.(DVS at vi bytter kort til du finner feilen)

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •