BG800 oppfører seg rart

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 23
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    BG800 oppfører seg rart

    Hadde meg en liten tur til england forgje helg, å når jeg kom tilbae å slo på barcoen, kommer det ikke noe lys ut av grønt rør. når jeg titter inn i røret ser jeg menyer og alt men den sender det ikke til lerretet.

    Jeg har nettop hatt Helge ute og hjulpet meg å stille den inn på InternLinjedobbleren som er i nye Denon forsterkeren.

    Men den virket bra i en hel film etter dette før jeg dro.

    Noen som har noen ide ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Låter som G2-problem.
    Varför det skulle uppstått helt plötsligt vet jag inte dock.
    Har den varit inkopplad medan du var borta? KAnske varit nåt åskväder?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    G2

    Skal jeg bare prøve og stille opp G2 igjen ?,-
    Nei hadde tillogmed ute stikkontaktet tilfelle det skulle lyne og tordne..

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv en annen inngang på fjernkontrollen. Og prøv internal pattern.Og sjekk brightness og contrast nivå!

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy hm

    bruker port 4, prøvde 94 ikke noe forkjell.
    for å gå inn i setupen må jeg se inn i røret. eneste plassen der jeg kan se menyene. kontrast og brightness ser bra ut. kanonsterkt lys i rød,-
    Når vi stillte på den sist gang, stillte vi på grønn pottmeter på vertical defleksjonskortet. kan dette ha noe med det og gjøre ?

    ikke engang under oppstart av barcoen er det grønt bare rødt.

    alså det hjelper ikke å stille på G2 ?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Testat att skifta neckboard och eller RGB output amp mellan rören?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    nei

    Har ikke testet det. Både RGB kortet og det Grønne røret her ganske nytt, er ikke brukt 50 timer etter bytte.

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mrking
    Testat att skifta neckboard och eller RGB output amp mellan rören?
    Hør på mrking. Prøv RGB utgangsforsterker.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rgb

    Da tenker dere på kortet som sitter rett bak røret ikke sant ?
    Bytte over fra rød og se om det lyser da ?

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja precis. Testa det och sen kan du även testa kortet bak på rörhalsen.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Red face Har testet

    Byttet over kortet, og rød sluttet og lyse. men sitter jeg brigtnes opp til 70 er der lys/bilde. har tatt bilder av det. 87,88,89 er med den satt på 70
    Men tar jeg den ned på 65 ser det slik ut: bilde 91,92,93...
    Over til G2 da eller ? eller bytte kort ?
    Så også før jeg byttet kort at med en gang jeg slo på prosjektoren blinket det i det grønne skarpt og så dysser styrken ned til at jeg må titte inn i røret for å se noe.

    Et spørsmål til, Hvor lang garanti er det på slike kort ? som sagt er det ikke lenge siden det ble kjøpt nytt.
    Ser at kortet jeg fikk fra Videosystem har nr 1034507 mens de to orginale har nr 1031846 kan dette ha noe med det å gjøre ?


    Noen idèr om hva jeg gjør videre ?

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Garantien er "ut av døra" hehe.
    Neida;ta deg en tur med kortet du(ring på forhånd) så kan vi bytte det.

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Til Jan Erik

    Ser på faktura fra dere at jeg fikk kortet 17.12.03 dette er snart to år. vil garantien dekke dette da ? Etter jeg fikk alt i, Nytt grønt rør og RGB forsterkeren har maskinen gått ca 50-60 timer.

    Jeg kan isåfall ikke stikke innom, Er en liten svipptur fra Bergen.
    Men vil helst ikke betale 3000 til for et nytt. reparerer dere slike isåfall vist det ikke går på garanti ?

  14. #14
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Send det inn da. Hallvar vil vel se om det er han som har reparert det forrige gang. Vi dekker nok det..

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Den er god

    Sender det i morgen. merker det med ditt navn..

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    kortet på plass

    Har fått satt i kortet igjen, og nå er det iallefall lys i alle rør igjen.
    Men veldig svakt synest jeg. Kan bankene slette seg på noen mulighet ?
    De skal jo bli liggende selv om jeg plugger ut stikkontakten ikke sant ?

    ser ut som rasteret er over på alle rørene. noe voldsomt også.
    Ser også at vist jeg setter kontrast og lysstyrke opp til 65 og så viser oppstarts bilde tar dette hele skjermen min.

    Ser også at kryssene har forandret seg rødt og grønt er flyttet seg sidelengs og blå og grønt ligger nå grønt lavere en blått.


    Er det noe annet som kan være gåent i samme slengen ?

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    spør igjen

    Kan det være enda flere kort som har tatt turen hos meg ?
    Eller har bare alle bankene slettet seg, er veldig redd for å gjøre noe før
    jeg har fått noen hint om hva som kan gjøre dette.

    Jan erik, Var det noe gale med kortet som jeg sende dere ?
    Ser jo at når jeg har fått det igjen nå er det jo lys igjen.
    Kan det ha dradd med seg noen andre kort i samme slengen når det ble defekt ?

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    114
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hiv nå heller opp 1200 pj din og ikke rot med den 800 pj og heller gi den 800 til meg slik at jeg har noen deler. lykke til videre uansett.

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    146
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kunne vært fristende

    men jeg tak ikke sjangsen på å henge 1200 opp i gipstaket mitt.
    Er helt utrolig at 800 har hengt så lenge som den har.
    Er redd 20 kg til er for mye for taket, Taket mitt er nok laget for "lommeløkt prosjektor"

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    114
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja det er vel alltid en ulempe å ikke ha ting som er dimensjonert, så du får sette igang å få deg en ny kåk

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •