synk trøbbel på BG808s?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Aug 2005
  Poster
  2
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  synk trøbbel på BG808s?

  Kjører component signal direkte inn på prosjektoren fra en Sony dvp-s9000. Av og til på enkelte filmer så kommer en "gardin" ned på de øverste 10cm i bildet, før den går opp igjen. Denne "gardinen" beveger seg så opp og ned flere ganger iløpet av filmen. Noen som har noen forslag til hva dette kommer av? (og hva jeg kan gjøre med det)

 2. #2
  Moderator ask4me2 sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  5,145
  Takk & like
  Nevnt
  5 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Vet ikke svaret , men tenker litt høyt. ;-)

  [tenkemodus]
  Ville først sjekke om det var DVD spilleren har noen instillinger som som roter det til og "blanker" tilfeldig toppen av bildet som du beskriver baloo. ville testet med å spille av samme filmen på en annen skjermenhet, eventuellt kjørt et oppsett med s-video i stedenfor, og se om noe av det samme skjer der.

  Hvis ikke det er dvd spilleren, så kan kankje hvis man har to blokker lagret på den samme inngangen med to forskjellige blanking instillinger og med litt forskjellig sync frekvens som pga dvd spillerens macrovision instilling eller en variasjon i sync kankje, forvirrer Barcoen til å tilfeldig switshe mellom de to forskjellige innstillingene, og med f.eks tekst visning satt til av på Barcoen, vil man ikke få noen info nede til høyre i bildet når den veksler mellom de to lagrede blokkene, og man vil kankje oppfatte at bildet blanker ut og stiller med en topp blanking i forskjellige possisjoner fra tid til annen. [/tenkemodus]

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •