Barco Data 801s starter ikke

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Barco Data 801s starter ikke

    Hei.

    Skulle få igang min BD801s for å se film, men den ville ikke starte.

    Viftene begynner å gå og deretter skal billedrørene på. Hører såvidt den svake vanlige høyspentlyden i noen sekunder før projektoren skrur seg av og prøver igjen. Den prøver en to tre ganger før den til slutt slår seg helt av.

    Noen som har synspunkter?

  2. #2
    Intermediate BullFire sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    855
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du skjekket at driftspenningen er stilt inn riktig på 17 volt? Og at alle de grønne status lysdiodene lyser på fokus blokka?

  3. #3
    Intermediate Rusty sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    2,900
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde samme problemet med en BG808s som jeg hadde.Jeg byttet vertical kortet!og så fungerte projektoren igjen.
    Men det kan være noe annet også?
    http://www.curtpalme.com/Barco500.htm

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for synspunkter så langt.

    Skal sjekke imorgen.

    Driftspenning 17V hvor?

    Noen flere som har noe å mene?

    Jeg er veldig usikker på hvor feilen ligger her. Jeg tørte ikke å prøve alt for mye.

    Skal gå og legge meg nå. Det begynner å bli sent. Jeg begynner å bli ganske trøtt.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mange ting å sjekke her. få ned lokket du! Sjekk lysdiode på eht kortet(lite kort ved fokusbordet bakenfor)

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Klarte ikke helt å se EHT kortet ligger litt skjult.

    Det jeg kan se med egne øyne er at scan fail lysdioden lyser rødt i noen sekunder før maskinen skrur seg av. Like ved G2, ES fokus justering.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rød lysdiode lyser på horisontalkortet.

    Samme som scan fail. Lyser i noen sekunder for deretter å slå seg av.

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Scan fail er nettop det; hor eller vertikal avbøynings kort....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •