Får ikke bilde på BD800!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får ikke bilde på BD800!

    Jeg driver på meden BD800 som en kamerat vurderer å kjøpe, men får ikke bilde!!
    Har koblet htpcn på, og prøvd bortimot alt! Jeg får et slags bilde av og til, men det er helt forvridd. Ja, har rett sync. Er lenge siden jeg har gjordt dette, noen som har noen tips? Add meg gjerne på MSN for denne, for litt support...

    Mvh Eskil

  2. #2
    Intermediate kjelli sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    1,408
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva enn du gjør så ikke koble til eller av noe på den uten å ta strømmen HELT av først.
    RGB inngangskortet på denne ryker fortere en du klare å si HTPC.

    Sikker på HV er koblet rett?

    K

  3. #3
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HV er koblet rett. Jeg har en mistanke om at kortet er gåent, ja, har prøvd alt av oplløsninger, og på det beste får jeg fram en forvrengt tiendedel av desktopen...
    Høres det ut som symptomene på et havarert inngangskort?

  4. #4
    Intermediate TomH sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,153
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du opp det interne test rasteret da? eller installasjons menyen?

  5. #5
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jada, det kommer opp...

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,820
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På en 800 er du nødt til å kjøre negativ composite sync, og helst med en høyere styrke en vanlige grafikk-kort gir ut. Eneste som helt sikkert virker er interface ala barco vga-interface og extron-interface.

  7. #7
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt en BD800 selv i halvannet år, og den fungerte feilfritt....
    Syncen stemmer som sagt, og prøvde alt av oppløsninger og frekvenser. Sto med powerstrip i 4 timer i går, og den ville ikke virke...

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,820
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mirage
    Jeg har hatt en BD800 selv i halvannet år, og den fungerte feilfritt....
    Syncen stemmer som sagt, og prøvde alt av oppløsninger og frekvenser. Sto med powerstrip i 4 timer i går, og den ville ikke virke...
    Som sagt den kan fungere, men er ekstrem kranglete, og det kommer ann på hvilke årgang du har av 800'en også, noen er helt umulig å få til uten ett interface, men det kan jo også være feil på projectoren. Ta ett vanlig composite-signal og koble det til G på rgb-inngangen. Velg inngang 4 og se om du får bilde. Er det iorden så er det syncen han ikke liker.

  9. #9
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for hjelpen så langt :smile:
    Skal prøve det med kompositt inn på grønn i morgen.
    Det er en 93-mod det er snakk om, hvis det hjelper...

  10. #10
    Intermediate Mirage sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    2,057
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og der var den oppe å gå... Koblet VGA-BNC fra Momitsu til port 5 på Barcoen, og da var det bilde... Men jeg innbiller meg at det var inngang 4 jeg brukte på min BD800 en gang i tiden...?
    Pcen funker såvidt, den og på port 5, men da er den utrolig ustabil, og bildet faller ofte ut. For å få det tilbake, må jeg slå "pause" av og på.

    Men pj'en er i meget bra stand, ikke antydning til slitasje på rørene, og etter en provisorisk innstilling fikk vi meget bra bilde ut av den

    Edit: Regner med htpc-problematikken løses ved hjelp av transkoder, og ikke er en feil med inngangs-kortet? Isåfall, hvor mye koster det for et nytt kort?

  11. #11
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    874
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt flere eldre Barcoer, og ingen av dem synket på alle oppløsninger jeg hadde bruk for. Etter at jeg skaffet meg et Extron RGB-118 interface har jeg aldri hatt problemer med synk. Det finnes ymse typer Extron interface som gjør nytten, f eks RGB-109 og RGB-118. Fås på eBay for ca $50-100.

    Gunnar

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •