Feil på blått rør Barco 1200 - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 24 av 24
  1. #21
    Intermediate hamtor sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    621
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må nok få tak i et flunka nytt rør ellers blir jeg bare sittende og irritere meg når jeg ser film istenden for, slik det har vært til nå, glede meg.
    Du kan jo prøve en litt sterkere medisin enn regnbuemedisin :lol: 8)

  2. #22
    Active Helge sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må nok ha mye av den sterkere medisinen da. 8) 8)

    Prøver nå å stille inn røret slik at jeg bruker av det slitte området og at jeg derved slipper overganger i bildet.

  3. #23
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva slag 900xxx nummer er det du har da?Skal se hva jeg har på roteloftet...

  4. #24
    Active Helge sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    314
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den som er opp og går er en 9000604 med s.nr. 1046840

    Og så har jeg 2 stk. deleprosjektorer som er 9000600 med s.nr. 1046239 og 40.

    Tenk om roteloftet ditt inneholdt rør du absolutt ville bli kvitt.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •