knitring i barco 800

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Intermediate kjelli sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    1,408
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    knitring i barco 800

    Det er denne Barco 800 saken igjen .
    Den ble kjøpt og innstallert hos fatteren. Han er meget fornøyd med bildet på denne. Den gamle LCD prosjektøren til en liten formue i sin tid er ikke blitt skrudd på en eneste gang etter Barco beistet kom i hus

    Det eneste irriterendes med den er en høyfrekvent knitre/dirre lyd hele veien fra den. Det er ikke viftene, og høres ut som høyspenning ett eller annet sted inni den. Noen som kjenner til dette evnt. hvordan bli kvitt det?

    Lyden forandrer seg med oppløsning og hvor mye hvitt det er på skjermen.?

    Noen som kjenner til dette?

    Mvh
    Kjell

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lukter det oson?Bruk nesa!!

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    1,820
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Linjefrekevens med 15khz kan høres. Hvis du hører forskjell ved mørke og lyse bilder hvis du kjører med 32khz eller høyere, så er det ett problem med power-supplyet.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gå ned på kontrasten å se om det blir borte

  5. #5
    Intermediate kjelli sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    1,408
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om jeg kjører den med null input eller 1024X768@75Hz så er knitringa kraftigere ved høy oppløsning.

    Det høres ut som det kommer ifra det området der G2 blokka står.
    Skal sjekke det med Ozon, og kontrast.
    Takker, kjappe svar gitt

    Kjell

  6. #6
    Intermediate kjelli sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    1,408
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen forandring når kontrasten skrues ned.
    Ingen Ozon lukt heller.

    Høres som det kommer ifra en høyspent-transformator eller noe.
    Noen forslag?

    Oppdatert: Lyden med intern frekvens er veldig svak og en kan nesten ikke høre den. Med PC tilkoblet stiger lyden voldsomt.
    Skal sjekke med sugerør hvor nøyaktig lyden kommer ifra.

    Mvh
    Kjelli

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    874
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde problemer med tilsvarende støy fra powersupplyet på en BG-800 for en stund siden. Det virket som det kom fra en av trafoene. Det finnes èn hvit og èn blå trafo på powersupplyet. .Jeg endte opp med å bytte inn powersupplyet i et overhalt hos Videosystem, og problemet forsvant. Du kan forsøke å lytte med et rør av ikke ledende materiale mot trafoene, f eks et sugerør.

    Gunnar

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •