Barco Data

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Barco Data

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Barco Data

    Prøver å få liv i en gammel Barco Data 2B (3), nr R9000050 (mulig den også ble omtalt som Barco Data 600, men kontrollboksen (tror den er liten, hvit og med en 5-6 knapper) mangler. Vet noen om det er mulig å få bilde på prosjektoren uten denne kontrollboksen? Slik det er nå starter den opp, piper som bare Barco'er kan, men bildet uteblir. Evt har noen tips om hvordan man kan oppdrive en slik kontrollboks?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Se innlegg lenger ned;under BD 600..Der står det litt av kvart!

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for tips!

    Leste den tråden, og han har mye av samme problemer som meg, men han får testgrid opp. Det gjør ikke jeg.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ..noen rød lampe blant alle de gule?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er et panel på høyre side (når den står på gulvet) med 8 lysdioder arrangert i to rekker a fire stykk. Det er 6 gule hvorav 5 lyser sterkt, og en som lyser svareke enn de andre, en rød som ikke lyser og en grønn som ikke lyser. Sier meg nada, men kanskje noen vet noe jeg ikke vet? (helt sikkert)

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig du har feil på poweret.De 6 gule er indikasjon på at de forskjellige spenningene fra smps er ok.Den røde er HT hold down,mens den grønne indikerer en "lock"på signal.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •