Må bare annbefale denne platen! Det er en instrumental plate og Ifølge omslaget på coveret er musikken komponert etter en roman med samme tittel, og skal gjengi stemmninger, hendelser og vendepunkter i boka. Har ikke lest boka, men at det er stemmnings musikk er helt sikkert! Musikken får meg til å glemme at det finnes en verden der ute, blir bare sittende å lytte og la tankene dra avgårde... Melankolsk og beroligene til tusen. Vet ikke riktig i hvilken kategori jeg ville plassert den, det er ikke klasisk musikk, men med innslag av saxofon, cello og fløyte er det definitivt ikke musikk for de med listepop som favoritt musikk...
Men, det finnes en god grunn for at jeg vil anbefale alle å høre på plata...: Lyden... og for en lyd!! Dette tror jeg er det aller beste jeg har hørt fra mine bel 2.5 siden jeg bygget dem. Innspillingen er klokke ren, alle instrumentene har sin egen plass i lydbildet og det er en utrolig dybde og klarhet i musikken. Instumentene låter alldeles nydelig, der er mengder av dyp bass (til tider veldig dyp), og instrumenter i mellomtone og diskant nivå gjengis klart og luftig...Det hele låter uannstrengt men sammtidig rått !?! Nå skulle dette ikke være en annbefalning av bel 2.5, men Jeg har blitt så uendelig mye mere glad i bel 2.5 siden jeg fikk denne plata i gave (",)

Har du bel byggesettet så skaff deg denne som referanse plate.

usikker på hvor man får kjøpt den, men opptakene er gjort i studio nor ( http://www.studio-nord.no/ ) og plata kan sikker bestilles der eller i allefall på ( http://www.menneskejerven.no/ )
her finnes også noen lydklipp av musikken, men gjengir på ingen måte kvalitetslyden fra plata.