AVforum - Blogginnlegg - Blogs

Sponsorer:

All Blog Entries

 1. s0unds lydstue

  Sitat Opprinnelig postet av s0und Vis post
  Yes da har jeg endelig fått startet opp tråden min jeg også.

  Anlegget har kommet på plass etter vel ett år planlegning og innkjøp. Målet med anlegget var å ta ta steget inn i gjen i den herlige HiFi-verdenen, og selvsagt skulle dette være ett 2/2.1 anlegg, altså rein stereo med godlyd. Jeg brøt ned hva jeg prioriterte mest og satt igjen med følgende ønskeliste: masse dyp kontrollert bass som ikke forkludrer lydbildet, samtidig som høyttalerene evnet å levere dynamikk, spille oppløst,
  ...
  Kategorier
  Uncategorized
 2. Akustikk og lyddemping

  Hei!
  Har bygd et dedikert film- og musikkrom. Som jeg har bygd og dempet etter beste evne. Har dere noen anbefalinger i Oslo/Akershus som kan kontaktes angående akustikkmåling i rom for å finne forbedringsområder.
  Kategorier
  Uncategorized
 3. 4 k blue-ray og UHD TV

  Det skjer mye nå i de neste året + på spesielt 4k blue ray bilde og kanskje på lyd. Dolly Atmos etc. Jeg har fra før pioneer bdp lx 52, sc lx 72 og Kuro lx 5090. Er fornøyd med det. Men har lyst på større TV og ny BD spiller. Det er snakk om TV sendinger i 4k og at kanaler som Netflix skal produsere alt av nytt innhold i 4k. Jeg bor i et området hvor Telenor har vært på døra og vil legger ny fiber til husstandene. Når vil man få full utnyttelse av UHD sendinger på TV. Hvor raskt vil det komme filminnspullinger ...
  Kategorier
  Uncategorized
 4. Ny i game!

  Hei.

  Da har jeg etter mye hit å dit fått tatt meg tid til å slenge meg på Av Forumet.
  Har lenge lest litt her om det er noe jeg har lurt på.

  Jeg har en hel kjeller jeg har jobbet med noen år, men tar litt etter litt da det er arbeid,unger å ikke minst kjerring i livet.


  Jeg har under ett par år prøvd litt forskjellig i stereo fronten, men har nå endt opp med store deler av klipsch ( ny innkjøpt for 7 dager siden )

  Oppsett ...
  Kategorier
  Uncategorized
 5. Hvilke fjernkontroll som kan styre alt finnes ?

  Jeg er ute etter en avansert fjernkontroll som kan styre alt utstyr jeg har i kino/lydrommet. Tidligere benyttet jeg Philips Pronto, som jeg var godt fornøyd med. Her kunne jeg programmere inn alt og lage macroer som styrte mye utstyr i sekvenser. Dessverre har min Pronto gått i stykker og disse er ikke lengre på markedet (Vet det finnes brukte på Ebay men må vel finnes andre løsninger i dag)
  Hva finnes på markedet som benytte av dere andre ? Jeg har forsøkt div. fj.kont. fra Creative men ...
  Kategorier
  Uncategorized
Side 2 av 8 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 ... SisteSiste