Større veggbokser/skap

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  96
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Større veggbokser/skap

  Hei,

  Har søkt litt rundt her for å prøve å finne svar på dette, men har ikke lykkes: Jeg har sett enkelte tråder hvor det er montert inn noen litt større veggbokser eller skap hvor rør for skjult kabelmontering er terminert - det kan typisk stå en sånn boks bak forsterkeren, og gir litt bedre plass for kablene enn hva man får i "standard" veggbokser. Særlig blir dette aktuelt når man bruker grovere rør enn 20mm, vanlige veggbokser ser ut til å ta maks 20mm.

  Noen som vet hvor man får tak i bokser egnet for dette? Jeg kommer til å trekke 3 * 32 mm rør eller evt. 50 mm rør, og skulle gjerne hatt en boks å terminere dette i.

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  96
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hmm, ser ikke ut til at noen har noen god løsning på dette. Til informasjon for andre som måtte være på jakt etter noe lignende så var jeg innom Elektroimportøren (http://www.elektroimportoren.no/) i dag, og spurte de om det samme. "Ikke sjans," var svaret derfra - "da må du mekke noe sjøl!" Så det blir vel antagelig det jeg gjør. Man får koblingsbokser i ymse størrelser, så det må vel gå an å kjøpe en av litt størrelse, og så ta hull på boksen for å trekke inn røret. Litt lim fikser vel resten.

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  96
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg fortsetter med å svare på mine egne tråder så kan det iallfall komme andre til nytte: Jeg fant løsningen ved å bruke koblingsboks fra Clas Ohlson (ordrenr 32-7417) og skapmuffer fra Elektroimportøren (http://www.elektroimportoren.no/defa...t&Item=1213517). Dette funker helt fint for rørdiameter opp til 32mm - større enn det så må du ha større boks enn hva Clas O har å by på, men 32mm holder for meg.

  Har tenkt å montere koblingsboksen inne i veggen, bak gipsplaten. Deretter monterer jeg en avkappet tabbeboks inn i veggen ("bakveggen" i tabbeboksen skåret ut) for tilgang til koblingsboksen. Dermed kan jeg bruke vanlige lokk osv foran tabbeboksen, så blir koblingsboksen usynlig!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •