Spotlights

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Spotlights

 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  7
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Spotlights

  Hei

  Jeg vet at dette ikke er direkte linket til forumet, men ser andre som har spurt om lignende ting, så tillater meg å spørre selv også.

  Har kjøpt 10x10W utenpåliggende (puckformede) spotter fra IKEA (2 sett a 5 spotter med elektronisk dimmer), som jeg har tenkt å montere selv.

  Jeg ønsker imidlertid også å ha mulighet til å dimme lysene, men helst uten å måtte engasjere elektriker. Skal jeg ha veggmontert dimmer må det legges en ny ledning i veggen som kobles til en helt ny bryter, og har en følelse av at dette fort blir dyrt.

  Finnes det ledningsmontert/støpsel dimmer (gjerne med trådløs fjernkontroll) for elektroniske transformatorer? Har lett og lett, men foreløpig ikke funnet noe, alt i denne kategorien er kun for glødelamper.

  Spottene skal sitte under kjøkkenbenken med ca. 30-40 cm mellomrom. Er 10W da egentlig for lite? Har ekstra (sterkere) arbeidslys over vasken og komfyren.

  Håper noen kan hjelpe meg her.


  mvh,

  M. Alexander Kleiven

 2. #2
  Newcomer Grevling sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Poster
  139
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Clas Ohlson har hverfall støpselmonterte dimmere. Nå det gjelder lysstyrken har jeg de samme spottene under kjøkkenskapene og det holder i massevis for meg hvertfall. Men nå*er ikke jeg noen gourmetkokk akkurat ;-)

  Når det gjelder fjernkontroll så se om ikke Clas har det også.

  G

 3. #3
  Intermediate AndreasLie sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2005
  Poster
  1,063
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  på ikea får du kjøpt en fin fjernkontroll med dimmer. bare å plugge rett i støpselet og så plugger du bare lampene i den igjen. med den fjernkontrollen kan du dimme mange lamper. koster 369 for en pakke med to støpsler og en fjernkontroll. kontrollen går på rf, så du trenger ikke å peke rett på. Hvis du skal ha veggmontert dimmer så trenger du bare å ra ut den brytern som sitter der idag og sette inn en dimmer, er bare to ledninger som skal kobles inn i dimmern.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •