Får ikke kalibrert Sofsci-lydkort i REW??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    54
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får ikke kalibrert Sofsci-lydkort i REW??

    Heisann.

    Håper noen kan hjelpe meg litt her.

    Kjøpte for en stund siden et Sofsci-kit her på brukten, men har ligget ubrukt inntil nå.
    Tenkte nå jeg skulle få tatt noen målinger for å finne ut hva jeg må gjøre av tiltak i rommet, men etter å ha fulgt instruksene i manualen til Sofsci har jeg møtt på et problem jeg ikke klarer å løse.

    Når jeg kjører gjennom kalibreringen av lydkortet får jeg ut denne grafen.



    Den står nevnt i hjelpefilen til REW, men klarer ikke å skjønne hvordan jeg skal løse problemet.

    Håper noen her kan hjelpe...

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    54
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det løste seg ... en bitte liten bryter som jeg ikke la merke til halvveis i søvne i går natt
    Da gjenstår det bare å lære seg opp-ned på disse grafene

    Når jeg tenker meg om, havnet vel dette innlegget i feil kategori også ..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •