Kino i garasje ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Mar 2011
  Poster
  15
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Kino i garasje ?

  Hei! har en godt isolert garasje jeg har vurdert litt på å ha en prosjektor i og ett lite anlegg! med høytalere hengende oppe i taket for å ikke ta plass nede! ulempen er at mye lyd går ut gjennom porten, den er isolert men! har tenkt litt på å hatt gardin hengende bak lerret for å skille av garasjen der bilen står å der jeg har sofaen å "kinoen" da! hjelper de mye lydmessig med gardin og er det mange sånne "lyd" gardin som ikke er altfor dyre ? har dere ellers noe tips lr ulemper med å ha kino i garasjen ?

 2. #2
  Intermediate Hunsbedt sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2005
  Sted
  Kvinesdal
  Poster
  3,005
  Takk & like
  Nevnt
  16 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Vet ikke helt hva du mener med lydgardin? Tok et googlesøk, og dette er mest brukt om harde plexiglass-vegger som settes opp for å skjerme mot støy i industrihaller...

  Garasjen din kan sikkert bli en grei hjemmekino, men du bør nok sette opp lettvegger i det minste. Lyden vil gå tilnærmet uhindret gjennom den isolerte porten din. I tillegg vil det bli uholdbart kaldt på vinteren. Skal du holde varmen i en slik garasje må det kraftige saker til, og slikt utstyr vil nok bråke mye.

  Hvis du allikevel vil gå for et rimelig alternativ, så kan scenemolton (AVShop) på veggene kanskje være svaret. Det er helt svart, og vil hjelpe projektoren til å gi bedre bilde. I tillegg er det forholdsvis tykt og vil dempe eventuell trekk. Men som lydisolerende tiltak er det for tynt, og all bass godt oppover i frekvens vil gå uhindret i gjennom.
  Marantz AV 8801/Crown DCI 8/600N/Crown I-Tech 6000/T&M SA 400e/OPPO BDP-103/Beyma BigMiles/Beyma 18G50 x 4 /Sony HW 50ES/Seymour 129" Screen
  Resten av utstyret finnes her

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •