Headset til PS3 (500-2000)- Tilkoblinger, Komfort, Surround, Lyd og evt. Trådløs

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2008
  Poster
  8
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Headset til PS3 (500-2000)- Tilkoblinger, Komfort, Surround, Lyd og evt. Trådløs

  Som jeg beskrev ganske kort i emnetittelen så er jeg på jakt etter et headsett til å bruke til PS3. I lengden er jeg på jakt etter et skikkelig surround system med vanlige høytalere, men der jeg bor nå passer det mye bedre med et skikkelig headset. Det er dessuten mye billigere. Jeg har et par spørsmål angående funksjonalitet, lydkvalitet, komfort og så dette med surround (5.1, 7.1 etc...).


  -Tilkobling PS3
  Er det noen som vet noen om hvilken tilkoblingsmulighet som er optimal for å få best mulig lyd ut av PS3en? Lyden går jo gjennom HDMI kabel til tv, så spørsmålet er vel om det er best å ta det ut fra tven etterpå eller om det finnes noen gode utmuligheter fra PS3en. Vet at USB funker, men har hørt at den ikke gjør noe bra for lydkvaliteten.

  -Komfort
  Først vil jeg gjerne nevne at komfort står i høysetet. Høretelefonene kommer til å være på i mange timer av gangen innimellom og da er det av primær viktighet at jeg ikke får vondt i ørene eller blir altfor varm etter en kort stund. De kan godt være av en lukket type, men da må det jo selvsagt være en god design som slipper inn bra med luft og ikke klemmer for mye.

  -Surround
  Så er det dette med surround. Surround i seg selv er ikke viktig, men i og med at jeg kommer til å bruke det mest til spill så er det veldig viktig med en god tredimensjonal lydopplevelse. Jeg har lyst at nakkehårene mine skal reise seg når jeg hører noe krype innpå meg i et horrorspill og jeg har lyst å vite sånn ca. hvor fienden er når jeg hører skudd gå av i et skytespill. Har lest litt her og der om surround headsett og det virker for meg som om gode tradisjonelle headset ofte kan gi like god eller bedre surround opplevelse enn de headsetene som er laget spesielt for det. Siden jeg har veldig lite personlig erfaring med forskjellen på denne typen utstyr trenger jeg råd her, men forklaringer hadde vært kjekt og.

  -Lyd
  Lydkvaliteten er jo ikke akkurat uviktig. Selv om dette skal bli mest brukt til gaming er det klart at både dvd, Blu-ray, mp3, cd, og en og annen sacd vil bli spillt på PS3en min med lyden sendt ut til headsettet. Så at lyden ikke driter bass og skriker diskant er jo også av betydning. Jeg ønsker en relativt nøytral, men dynamisk lydopplevelse.

  -Trådløs
  Dette er et litt sånn dersom at punkt. Jeg kunne veldig godt tenkt meg et trådløst headset som jeg kan lene meg tilbake med uten å måtta passe på at bein ikke vikler seg inn i ledninger og sånt faenskap. Har også en slags drøm om at hvis jeg har flere på besøk og vi skal se en film sent på natten (noe som hender rett som det er) så kunne jeg hatt en basestasjon med tre-fire-fem trådløse headset på samme frekvens så vi alle kunne trosset vanlige dødelige mennesker sin døgnrytme ved å høre bulder, brak og skriking på full guffe når det måtte passe oss.

  -Viktig PS
  Pris er så klart av betydning, men det sitter ikke i høysetet. Jeg er villig til å bruke alt fra 500-2000. Jeg ønsker ikke nødvendigvis å bruke 2000, men jeg vil ha det jeg vil ha, og det får koste det det koster! La meg og få presisere at det for øyeblikket dreier seg kun om ett headset, eventuelle ekstra sett til basestasjon får komme etterhvert.

  -Litt mindre viktig PPS
  Hvis jeg kan få alt dette på et headset som også støtter tilkobling av mikrofon eller allerede har det koblet til så har moderskipet landet. Så bra tror jeg ikke det kan bli.


  Nå har denne posten blitt mye lengre enn jeg hadde tenkt og sjefen gir meg noen stygge blikk så jeg får runde av. Vil til syvende og sist bare nevne at jeg setter stor pris på alle råd, tips og hjelp jeg kan få. Ikke nøl med å svar selv om det er bare ett av de ovennevnte punktene du kan hjelpe med.

 2. #2
  Expert
  Medlem siden
  Feb 2007
  Poster
  6,570
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Veldig mange ønsker/behov.

  Ville tatt en tur til HFK og Soundgarden og lyttet litt - og så sjekket prisene på de AKG og Sennheiser produktene disse selger - men sjekk også pris på f.eks CDON.COM

  En outsider er selvfølgelig Grado. Disse kan egentlig ikke kjøpes import fra USA pga en tullete politikk hos Grado, men du kan kjøpe f.eks dem her har jeg selv erfart:
  GRADO SR125 PRESTIGE HEADPHONES - elusivedisc

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2008
  Poster
  8
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av asvaberg
  Ville tatt en tur til HFK og Soundgarden og lyttet litt - og så sjekket prisene på de AKG og Sennheiser produktene disse selger
  Problemet med lytting er bare det at det er vanskelig å få til skikkelige lyttetester for det bruksområdet jeg skal ha det til. Nå har jeg ikke vært inne og spurt, men jeg har mine tvil på om de på HFK faktisk gidder å koble til en PS3, sette i et spill og la meg prøve ut litt. Det er jo lyden på spill som er noe av det viktigste i denne forbindelsen. Det er derfor jeg er på jakt etter folk som har prøvd ut litt.

  Finnes det ingen seriøse gamere der ute som er opptatt av litt skikkelig, men diskret godlyd?

 4. #4
  Expert
  Medlem siden
  Feb 2007
  Poster
  6,570
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Gamezone butikkene er jo veldig ivirge på selge Scullcandy - ikke det at jeg kjenner merke eller har prøvd...... med det er jo rimelig mange "gamere" innom de butikkene

  Ang. HFK: hvis du tropper opp med PS3'en din så vil jeg tro at de gjerne lar deg prøve noen øreklokker - hvis ikke er det dårlig kundebehandling.

 5. #5
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2008
  Poster
  8
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Skullcandy holder jeg meg unna, de ser bare litt for ... icky ut. Ikke det at design er noe jeg prioriterer så veldig høyt, men har ikke hørt så mye bra om de heller. Tror det er veldig mye et utseende over innhold merke.

  Jeg er jo temmelig ny her på forumet og ser nå at det hadde kanskje vært bedre å poste dette inne på konsollforumet, det er en del lyd-diskusjoner der. Så jeg tror jeg takker for tipset jeg fått av deg, og rett og slett kopierer og poster dette på nytt i gaming forumet. Jeg kommer nok kanskje til å gjøre alvor av å stikke innom HFK m maskinen min, muligens etter jeg spør om det er kult for de. Takk for hjelpen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •